کد خبر:۶۶۷۸۳۹

گزارش کامل از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی مسافران و کادر پرواز

یک فروند هواپیمای مسافربری صبح امروز از رادار خارج شد و در ادامه خبر سقوط هواپیما و جان باختن تمام سرنیشنان مخابره شد.

گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یک فروند هواپیمای مسافربری صبح امروز از رادار خارج شد و در ادامه خبر سقوط هواپیما و جان باختن تمام سرنیشنان مخابره شد.

موبایل یکی ازمسافران هواپیما روشن است/ از طریق GPS محل تقریبی سقوط هواپیما مشخص شده است

پورانفرد مسئول تیم اورژانس اعزامی به منطقه حادثه هواپیما گفت: هنوز چیزی از لاشه هواپیما یا پیکر مسافران پیدا نکرده ایم. بیش از ۲۱ آمبولانس و اتوآمبولانس در منطقه در حال جستجو هستند.
وی گفت: از طریق موبایل یکی از مسافران که روشن بوده و ردیابی شده محل سقوط هواپیما مشخص شده و از طریق GPS در حال یافتن محل حدودی سقوط هواپیما هستیم.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۵:۵۹
تراکم خودروهای امدادی و شخصی در جاده منتهی به منطقه پادنای سمیرم

گزارش های مردمی از جاده ارتباطی یاسوج به سمیرم حاکی از تراکم خودروهای امدادی و شخصی بویژه در منطقه پادنای سمیرم دارد.

 

کد ویدیو
| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۵:۵۱
مشاهده دود غلیظ در محدوده پس دنا

گفته می‌شود در محدوده «پس دنا» بین روستای نقل و خفر در محدوده پادنا دود مشاهده شده است. تیم‌های امداد روستایی در حال عزیمت به این منطقه هستند

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۴:۵۲
پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی سانحه‌ی مصیبت‌بار سقوط هواپیمای مسافربری

رهبر انقلاب اسلامی در پی سانحه‌ی مصیبت‌بار سقوط هواپیمای مسافربری پیام تسلیت صادر فرمودند. متن این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
سانحه‌ی مصیب‌بار سقوط هواپیمای مسافربری که به جان باختن چندین نفر از هم‌میهنان عزیزمان انجامید دلها را لبریز از اندوه و تأسف کرد. اینجانب مراتب تأثر عمیق و همدردی صمیمانه‌ی خود را با خانواده‌های داغدار آنان ابراز میدارم و صبر جمیل و اجر جزیل برای آنان و رحمت و مغفرت الهی برای جان‌باختگان از خداوند متعال مسألت میکنم. مسئولان ذیربط لازم است همه‌ی تلاش و همکاری خود را برای اقدامهای لازم در این مورد بکار برند و امکان تکریم و تشییع پیکرهای آنان را فراهم سازند.
سیدعلی خامنه‌ای

۲۹بهمن۱۳۹۶

 

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۴:۰۷
گزارش ویژه آب و هوایی سی ان ان درباره منطقه محل سقوط هواپیمای ایرانی

شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارش ویژه آب و هوایی  به وضعیت منطقه محل سقوط هواپیمای ایرانی پرداخت.


طبق این گزارش دید بسیار پایین است و  هواپیما ٨٠ کیلومتر مانده به مقصد سقوط کرد.

 

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۴:۰۰
پوتین در پیامی جان باختن هموطنان مان را تسلیت گفت

پوتین در پیامی به روحانی جان‌باختن شماری از مردم ایران در پی سقوط هواپیما تهران_یاسوج را تسلیت گفت.

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۵۵
تنها کودک مسافر هواپیمای 3704

ایلیا دانشی فرزند دکتر دانشی متخصص مغز و اعصاب مسافر هواپیمای تهران یاسوج، تنها کودک مسافر هواپیما بود.

 

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

 

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۵۳
تسلیت روحانی در پی سانحه سقوط هواپیما

رییس‌جمهوری در پیامی نوشت:
سانحه بسیار تلخ سقوط هواپیمای مسافربری شرکت آسمان در مسیر تهران - یاسوج كه منجر به جان باختن عده‏ای از هموطنان عزیز ما شد، باعث تأثر فراوان گردید.
اينجانب ضمن ابراز همدردي با خانواده‏های داغدیده، اين مصيبت را به ملت ایران تسلیت می گویم و از درگاه ايزدمنّان براي جان باختگان اين حادثه، رحمت واسعه و براي بازماندگان، صبر و پاداش فراوان الهی مسألت دارم.
لازم است وزیر راه و شهرسازی بر اساس قانون سازمان هواپیمایی کشوری با حضور و تشکیل ستاد بررسی سانحه در این سازمان، ضمن مدیریت، پیگیری و انجام هماهنگی‌های لازم برای خدمات اورژانسی و امدادی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط، علل این حادثه را سریعا گزارش نماید و تمام اقدامات لازم برای پیشگیری از تكرار اینگونه رخدادهای ناگوار به عمل آید.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۵۲
شهدای امنیت پرواز هواپیمای تهران_یاسوج

شهدای امنیت پرواز هواپیمای تهران_یاسوج

  1. فرهاد معصومی
    2. محمود بهشتی

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۳۶
اسامی تمام سرنشينان پرواز تهران- یاسوج

اسامی مسافران و خدمه هواپیمای ای تی آر پرواز تهران- یاسوج متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان به شرح ذیل است:

۱- مژگان نظری
۲- جلال امیدی‌پور
۳- حسین رستمی
۴- مریم عابدی
۵- احمد انواری
۶- محمد برزگری
۷- رویا داخته
۸- مجید اسلامی
۹- مهدی قرعلی
۱۰- غلامعلی احمدی
۱۱- میلاد علی‌پور
۱۲- افشین انصاری
۱۳- سید ایلیا دانشی
۱۴- سیدطاها دانشی
۱۵- محمد عیدی‌نیا
۱۶- علی فرزانه
۱۷- حمید هداوندخانی
۱۸- عزت‌الله حق‌شناس
۱۹- ابراهیم جعفریان سی‌سخت
۲۰- نرگس خوبانی
۲۱- ژیلا قلی‌پور
۲۲- ایمانی‌مهر
۲۳- عبدالرضا کردی
۲۴- محمد نجات
۲۵- نشاطی‌فر
۲۶- محمد نوری
۲۷- علی زارع
۲۸- محسن تقی‌پور
۲۹- مصطفی رضایی
۳۰- خلیل آهنگران
۳۱- شاپور یاری‌پور
۳۲- شهبد یاری‌پور
۳۳- احمد چرمیان
۳۴- سیدرضا فاطمی‌طلب
۳۵- پریسا سوهانی
۳۶- علیرضا جامعی
۳۷- سکینه کاظمی‌انوار
۳۸- اردشیر راد
۳۹- بهروز شریف کاظمی
۴۰- سید بهزاد سیادتی
۴۱- حامد امیری
۴۲- زهرا ایمانی‌مهر
۴۳- رحمت صالحی‌پرور
۴۴- محمد فهیمی هنزایی
۴۵- ابوالقاسم فرهمندی
۴۶- مهدی جاوید‌پور
۴۷- عبدالاحد مرادی
۴۸- سلمان آذری
۴۹- امیر پورشعبان
۵۰- فاطمه دالوند
۵۱- کوثر هردانی
۵۲- محمد کبیریان
۵۳- علیرضا کلهر
۵۴- حامد مهدوی
۵۵- حسن‌رضا قرلاقی
۵۶-سیدابراهیم ساداتی
۵۷- سمیعی نصرآبادی
۵۸- محمد نجات صداقت
۵۹- الله‌ویران‌زاده

اسامی تیم پرواز به این شرح است:
۱- کاپیتان حجت‌الله فولاد
۲- خلبان دوم کاوه خلیلی
۳- سرمهماندار محمد حسین فرش‌سنگی
۴- مهماندار بهنام رضایی نیارکی
۵- امنیت پرواز محمود بهشتی
۶- امینت پرواز فرهاد معصومی

#سقوط_هواپیما

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۳۵
تصویری از اطراف محل سقوط هواپیمای یاسوج و نیروهای امدادی و مردم در محل حادثه

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۳۲
شرکت آسمان فوت تمام سرنشینان را تایید نهایی نمی‌کند

مدیر روابط عمومی شرکت آسمان گفت: با توجه به شرایط خاص منطقه هنوز امکان دسترسی ما به محل سقوط هواپیما مشخص نیست و از این رو نمی‌توان به طور دقیق و قطعی خبر مرگ تمام سرنشینان این هواپیما را تایید کرد.

وی ادامه داد: صحبت‌هایی که ما مطرح کردیم مربوط به اظهارات برخی شاهدان عینی است و تا زمانی که تیم امداد در محل حادثه حاضر نشود نمی‌توان به طور دقیق از سرنوشت مسافران این پرواز سخن گفت.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۳۰
استاد برجسته‌ای که مسافر پرواز مرگ بود

دکتر عبدالرضا کردی، استاد برجسته حوزه خانواده و خلاقیت و رئیس فرهنگسرای ملل، یکی از مسافران پرواز سقوط‌کرده تهران - یاسوج بود.

 

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی مسافران و کادر پرواز

 

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۲۱
ورود دادستان یاسوج به حادثه سقوط هواپیما

دادستان یاسوج گفت: به عنوان مدعی العموم و در مقام پیگیری حقوق عامه ماجرای تلخ و تاسف بار سقوط هواپیما را پیگیری می کنیم.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۱۶
صحبت‌های رئیس سازمان هواپیمایی درباره علت سقوط هواپیما
کد ویدیو
| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۱۴
66؛ عددی با خاطرات تلخ برای اصفهانی‌ها

مشابه حادثه سقوط امروز هواپیمای تهران - یاسوج با ۶۶ سرنشین در اصفهان، پیشتر هم برای هواپیمایی آسمان رخ داده بود که در ادامه می‌خوانید:
- سال ١٣٧٣ سقوط فوكر ٢٨ هواپیمایی آسمان در كوه‌های اصفهان با ۶۶ كشته
- سال ١٣٩۶ سقوط هواپيمای ای‌تی‌آر ۷۲ هواپیمایی آسمان در كوه‌های اصفهان با ۶۶ كشته

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۱۲
فرود اضطراری برای یکی دیگر از هواپیماهای شرکت آسمان

مدیر فرودگاه ایلام کرد: پرواز شرکت هواپیمایی آسمان در مسیر مشهد - ایلام امروز به علت شرایط نامساعد جوی در فرودگاه کرمانشاه به زمین نشست.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۱۰
وضعیت هوا در سمیرم - محل سقوط هواپیما

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۰۷
سه فروند ATR همچنان در آسمان ایران پرواز می کنند

شرکت هواپیمایی آسمان 6 فروند هواپیمای ای تی آر 72- 200 را از سال 1993 میلادی در اختیار داشت که سه فروند از آنها همچنان در مسیرهای مختلف داخلی پرواز می کرد.

هواپیمای ای تی آر 200 (ATR72-200) که صبح امروز در مسیر تهران به یاسوج سقوط کرد، از نسل قدیمی این نوع هواپیما به شمار می رفت.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۰۵
طرح زیبا/ 66 قلب 66 زندگی

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۰۳
پروازهای هواپیمایی آسمان لغو شد

پروازهای شرکت هواپیمایی آسمان در مسیر تهران به گرگان و بالعکس و مشهد به گرگان و بالعکس لغو شد.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۳:۰۱
حوادثی که تاکنون برای هواپیماهای ای‌تی‌آر رخ داده/ وزیر راه پاسخگوی ادامه فعالیت این هواپیما باشد

صبح امروز پرواز تهران - یاسوج شرکت آسمان که با هواپیمای ای‌تی‌آر در حال انجام بود سقوط کرد و سرنشینان آن جان باختند. در ادامه حوادث مشابهی که برای این نوع از هواپیما رخ داده را می‌خوانید.


سال ۱۹۹۴: در ۳۱ اکتبر سال ۱۹۹۴ یک فروند هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲–۲۱۲ دچار حادثه شد. تمامی ۶۴ مسافر پرواز شماره ۴۱۸۴ امریکن ایگل (۴ نفر خدمه) در دم جان سپردند. علت حادثه یخ‌زدگی اعلام شد. مبدأ رزلان در ایالت ایندیانا بود و مقصد شیکاگو.
سال ۱۹۹۵: در ۳۰ ژانویه سال ۱۹۹۵هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲-۲۰۰ خطوط هواپیمایی ترانس آسیا، در طول پرواز از پنگو به تایپه تایوان در اثر برخورد با دامنه کوه ۴ خدمه جان خود را از دست دادند.
سال ۲۰۰۲: در ۲۱ دسامبر سال ۲۰۰۲هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲–۲۰۰ خطوط هواپیمایی ترانس آسیا به دلیل یخ زدگی سقوط کرد و دو خدمه آن جان سپردند.
سال ۲۰۰۵: ۶ اگوست ۲۰۰۵ پرواز ۱۱۵۳ تی‌یو‌نینتر، هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲–۲۰۲۲ از فرودگاهی در ایتالیا به مقصد دیربا به پرواز درآمد اما در ۲۹ کیلومتری پالرمو در دریای مدیترانه سقوط کرد. از ۳۹ مسافر، ۱۶ نفر جان باختند.
سال ۲۰۰۸: ۲۴ اگوست ۲۰۰۸ هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲–۵۰۰ شرکت ایر دولومیتی از مونیخ در آلمان به بولوگنا در ایتالیا به خاطر هشدار دود در هواپیما با وجودی که آماده پرواز بود، خلبان از انجام پرواز خودداری کرد. شرکت هواپیمایی این مسئله را موردی جدی اعلام نکرد. اما دو روز بعد یعنی در ۲۶ اگوست فیلمی که توسط فردی آماتور گرفته شده بود، منتشر شد که خروج و فرار مسافران را (۶۰ مسافر) از هواپیمای در حال آتش‌سوزی نشان می‌داد.
سال ۲۰۰۹: ۴ اگوست ۲۰۰۹ پرواز ۲۶۶ هواپیمایی بانکوک هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲-۲۱۲ای‌ای، دچار سانحه شد. خلبان پرواز جان باخت و ۱۰ مسافر زخمی شدند.
سال ۲۰۰۹: ۱۰ نوامبر ۲۰۰۹ پرواز ۴۱۲۴ خطوط هواپیمایی کینگ‌فیشر هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲-۲۱۲A VT-KAC پس از ورود در فرودگاه بین‌المللی چاتراپاتی شیواجی، دچار سانحه شد و فقط چند متر دورتر از مخازن سوخت فرودگاه متوقف گشت. ۴۶ مسافر و خدمه دون آسیب دیدگی نجات یافتند.
سال ۲۰۱۰: ۴ نوامبر ۲۰۱۰ پرواز شماره ۸۳ شرکت آئرو کارابین هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲–۲۱۲ با ۶۱ مسافر و ۷ خدمه دچار سانحه شد و تمامی ۶۸ مسافر آن جان باختند.
سال ۲۰۱۱: ۱۷ ژوئیه ۲۰۱۱ پرواز ای‌تی‌آر ۷۲–۲۱۲ EI-SLM هواپیمایی ایئر آران ایسلند در اثر سقوط دماغه به هنگام فرود در فرودگاه شانوندر ایرلند دچار سانحه شد. ۴ خدمه و ۲۱۱ مسافر آن آسیبی ندیدند.
سال ۲۰۱۲: ۲ آوریل ۲۰۱۲ پرواز شماره ۱۲۰ هواپیمایی یوتی‌ایر افلایت یک فروند ای‌تی‌آر ۷۲–۲۰۱۱ بلافاصله بعد از برخاستن هواپیما سقوط کرد. ۳۳ نفر از ۴۳ (۳۹ مسافر ۴ خدمه) مسافر در دم کشته شدند.
سال ۲۰۱۳: ۲ فوریه ۲۰۱۳ پرواز ای‌تی‌آر ۷۲–۲۱۲A شرکت هواپیمایی کاراپات در هنگام فرود دچار سانحه شد و ۱۶ نفر زخمی شده و ۲ نفر از جمله کمک خلبان آسیب جدی دیدند.
سال ۲۰۱۳: ۱۶ اکتبر ۲۰۱۳ پرواز شماره ۳۰۱ خطوط هواپیمایی لائو یک فروند هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲–۶۰۰ در نزدیکی فرودگاه مقصد دچار سانحه شد و مسافران آن در دم جان باختند.
سال ۲۰۱۴: ۲۳ ژوئیه ۲۰۱۴ پرواز شماره ۲۲۲ خطوط هواپیمایی ترانس آسیا هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲-۵۰۰۰ هنگام فرود دچار حادثه شد و ۴۸ مسافر کشته شدند و ۱۰ نفر نجات یافتند.
سال ۲۰۱۵: ۴ فوریه ۲۰۱۵ پرواز شماره ۲۳۵ خطوط هواپیمایی ترانس آسیا هواپیمای ای‌تی‌آر ۷۲-۶۰۰ با طول عمر ۱۰۰ ماه، در زمان برخاستن دچار حادثه شد از ۵۳ مسافر و ۵ خدمه آن، تنها ۱۵ نفر نجات یافتند.
سال ۲۰۱۸: ۱۸ فوریه ۲۰۱۸ پرواز تهران – یاسوج دقایقی پس از بلندشدن از فرودگاه مهرآباد، با کوه دنا برخورد کرد و همه ۶۶ سرنشین آن (۶۰ مسافر و ۶ خدمه) جان باختند.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۵۷
دستور مستقیم رئیس جمهوری به وزیر راه/ آخوندی مسئول تهیه گزارش علل سقوط هواپیمای تهران_ یاسوج شد

با دستور رییس جمهوری و بر اساس قانون سازمان هواپیمایی کشوری، وزیر راه و شهرسازی ماموریت یافت تا با حضور و تشکیل ستاد بررسی سانحه در این سازمان، ضمن مدیریت، پیگیری و انجام هماهنگی‌های لازم جهت خدمات امدادی، علل حادثه سقوط هواپیمای شرکت آسمان را سریعا گزارش کند.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۵۶
هنوز لاشه هواپیما پیدا نشده است

رئیس جمعیت هلال احمر سمیرم گفت: با وجود تلاش‌ تمام واحدهای امدادی، هنوز لاشه هواپیمای سقوط شده تهران - یاسوج پیدا نشده است.

همچنین سخنگوی اورژانس کشورگفت: در حال حاضر یک فروند بالگرد اورژانس به منطقه اعزام شده است؛ با توجه به کوهستانی بودن منطقه امکان اعزام آمبولانس وجود ندارد.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۵۵
سه تن از کارمندان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد در پرواز یاسوج جان باختند

خلیل آهنگران، کارمند حوزه معاونت آموزشی بخش نظارت و ارزیابی؛ دکتر سید رضا فاطمی طلب ،معاون آموزشی واحد پرند و دکتر احمد چرمیان، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد بروجرد در پرواز صبح امروز هواپیما ATR72 از تهران به مقصد یاسوج حضور داشتند.

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

 

این افراد به منظور نظارت و ارزیابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج عازم این شهر بودند که متاسفانه در سانحه پرواز هواپیما ATR72 جان باختند.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۵۲
محل سقوط هواپیما در ارتفاع 3800 تا 4200 متری دنا است

حسین درخشان مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات در گفت و گو با #میزان: با توجه به اینکه محل احتمالی سقوط هواپیما در ارتفاعات دنا بین 3800 تا 4200 متر ارتفاع دارد، تیم های امداد کوهستان هلال احمر اصفهان و چهارمحال به سمت محل حادثه اعزام شده اند.

 تیم های امداد کوهستان استان های فارس و لرستان هم به حالت آماده باش در آمده تا به کمک بروند. محل سقوط به شدت صعب العبور است.

هنوز هیچ یک از تیم های امدادی و مردم محلی نتوانسته اند محل سقوط را مشاهده کنند.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۵۰
تایم‌لپس وحشتناک از پنجره هواپیمای سقوط کرده که پارسال گرفته شد

هواپیمای ای‌تی‌آر از تهران_یاسوج را سوار هستید، هواپیما در این فاصله از کنار دنا عبور می‌کند. وحشتناک و نفسگیر!

 

کد ویدیو
| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۴۸
آخرین تصویر از دانشجوی حاضر در پرواز تهران یاسوج

تصویر علیرضا جامعی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیش از پرواز مرگ ؛ تمام 66 سرنشین سانحه هواپیمایی تهران - یاسوج کشته شدند .

 

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۳۵
اینفوگرافی/ آشنایی با هواپیمای ART که در پرواز تهران- یاسوج سقوط کرد

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۳۴
۲تیم امداد کوهستان به محل سقوط هواپیمای تهران-یاسوج اعزام شد

مدیرکل جمعیت هلال احمر لرستان از اعزام ۲تیم امداد کوهستان این استان به محل حادثه سقوط هواپیمای تهران-یاسوج خبر داد.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۳۳
تجمع تعدادی از خانواده های داغدار مسافران هواپیمای تهران_یاسوج در فرودگاه یاسوج
کد ویدیو
| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۳۳
اختصاصی/حضور سه کارمند دانشگاه آزاد در پرواز سقوط کرده یاسوج

شنیده حاکی از آن است که سه کارمند دانشگاه آزاد در پرواز سقوط کرده یاسوج،حضور داشتند.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۲۷
آخرین پیام یکی از حادثه دیدگان ( کرم‌الله صالحی‌پرور) قبل از پرواز

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج/ ۶۶ مسافر هواپیما جان باختند + اسامی خلبانان و برخی مسافران

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۲:۲۵
سایت اطلاعات پرواز فرودگاه های کشور از دسترس خارج شد

منابع خبری از خارج شدن سایت اطلاعات پرواز فرودگاه های کشور از دسترس خبر دادند.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۱:۵۹
اسامی خلبانان هواپیمای سقوط کرده

بر اساس اخبار مخابره شده؛ اسامی خلبانان این پرواز به شرح زیر است:
١-كاپيتان حجت الله فولاد
٢-خلبان دوم كاوه خلیلی
٣- سرمهماندار محمد حسين فرش سنگی
٤- مهماندار بهنام رضایی نیاركی

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۱:۵۷
اسامی مسافران هواپیمای سقوط کرده منتشر شد

گزارش لحظه به لحظه از سقوط هواپیمای تهران_یاسوج/ ۶۶ مسافر جان باختند

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۱:۵۲
یک مقام مسئول شرکت آسمان:هواپیمای آسمان با کوه دنا برخورد کرده است

یک مقام مسئول شرکت آسمان گفت: هواپیمای این شرکت به کوه دنا برخورد کرده و سقوط این هواپیما تایید می‌شود. تیم‌های جست‌وجو به محل حادثه اعزام خواهند شد.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۱:۴۹
آغاز جستجو‌های هلال احمر برای یافتن هواپیمای مفقودی

یک منبع آگاه در هلال احمر گفت: پس از اعلام مفقود شدن یک فروند هواپیمای مسافربری شرکت آسمان در خط پروازی تهران- یاسوج تیم‌های امدادی اصفهان و چهارمحال و بختیاری در آماده باش کامل هستند.

وی ادامه داد: پرواز‌های جستجو آغاز شده است تا محل سقوط احتمالی مشخص شود.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۱:۴۷
تمام سرنشینان حاضر در پرواز جان باختند

هواپیمای پرواز تهران یاسوج که صبح امروز فرودگاه مهرآباد را ترک کرده بود پس از مدتی از رادار خارج شد.

حوالی ساعت 11 صبح بود که نخستین خبرها از ناپدیدشدن این هواپیما مخابره شد و دقایقی بعد سخنگوی سازمان اورژانس کشور سقوط این هواپیما را تایید کرد.

در ادامه خبر جان باختن تمام سرنشینان حاضر در این پرواز بر روی خروجی رسانه های خبری قرار گرفت تا با اعلام اسامی مسافران و کادر پرواز، ایران اسلامی تنها چند هفته پس از حادثه سانچی بار دیگر در غم از دست دادن شماری از هموطنان در یک حادثه عزادار شود.

| ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ | ۱۱:۴۱

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار