دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حذف تمام اعضای کمپینی که با رفتن دستجردی(معاون فرهنگی سابق) مخالف بودند، روالی است که معاون فرهنگی جدید در پیش گرفته است.
مجید جوادی، دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پی عزل خود از دبیری شورای صنفی این دانشگاه گفت: با رفتن دستجردی، معاون فرهنگی سابق اعتراضاتی در دانشگاه شکل گرفت که دلیل آن مخالفت با تغییر معاون فرهنگی بود.
جوادی گفت: چون ما با آمدن معاون فرهنگی جدید مخالفت داشتیم؛ لذا چهره مورد اعتمادی برای وی نبودیم و اعضای کمپینی که با رفتن دستجردی مخالف بودند؛ یکی یکی از سمتهای خود درحال برکناری هستند.
دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: در دوره معاون فرهنگی سابق جلسهای برای انتخاب دبیر شورای صنفی مرکزی دانشگاه برگزار شد که در پایان صورتجلسه آن نیز تنظیم گردید.
وی با اشاره به اینکه این صورتجلسه به امضای دبیران شورای صنفی واحدها و امضای معاون فرهنگی رسید، افزود: چون این صورتجلسه به تهران ارسال نشد، معاون فرهنگی جدید آن را به رسمیت نشناخت و خواستار برگزاری مجدد جلسه انتخاب دبیر شورای صنفی شد.
جوادی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دارای ۶ واحد صنفی بوده که ۲ واحد صنفی در خود دانشگاه و ۴ واحد صنفی دانشکدههای اقماری مانند فردوس، سرایان، طبس و قائن هستند.
دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: ما نیز اگر بنا بود همه دبیران جمع شوند و جلسه انتخاب دبیر شورای صنفی مرکزی برگزار شود، ما نیز مشکلی با این موضوع نداشتیم که روزی برای برگزاری این جلسه تعیین شود.
وی با بیان اینکه زمان انتخاب دبیر شورای صنفی مرکزی ۳ روز مانده به جلسه دبیران شوراهای صنفی دانشگاه علوم پزشکی کشور که قرار بود در تهران برگزار شود، تعیین شد، گفت: وقتی به عنوان دبیر صنفی خوابگاه ولیعصر در این جلسه حاضر شدم دیدم به جز خودم فقط دو نفر دیگر در این جلسه حاضر هستند که یکی از آنان صرفا رابط خوابگاه فاطمیه بود و حق رای نداشت و نفر دیگر به عنوان دبیر صنفی دانشکده فردوس معرفی شده بود؛ در صورتی که دبیر صنفی این دانشکده فرد دیگری بود.
جوادی اظهار داشت: بالاخره انتخابات برگزار شد که رابط خوابگاه فاطمیه با ۲ رای به عنوان دبیرشورای صنفی مرکزی دانشگاه انتخاب شد که نسبت به ماهیت این انتخابات اعتراض کردم هم اینکه این افراد حق رای نداشتند و هم اینکه طبق قانون دو سوم اعضا باید در جلسه حاضر باشند که اعتراضات به جایی نرسید.
دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه اعتراضات من تا روز جلسه دبیران شوراهای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی ادامه پیدا کرد و در نهایت با جواب معاون فرهنگی مبنی بر اینکه (اگه میتونی برو شکایت کن) مواجه شدم، تصریح کرد: رابط خوابگاه فاطمیه که به عنوان دبیرشورای صنفی انتخاب شد به دلایل شخصی نتوانست در جلسه تهران شرکت کند و معاون فرهنگی نفر دومی که در جلسه انتخاب دبیر شورای صنفی شرکت کرده بود به تهران فرستاد که وی حتی کاندیدای دبیر شورای صنفی هم نشده بود.
وی تصریح کرد: حذف تمام اعضای کمپینی که با رفتن دستجردی مخالف بودند، روالی است که معاون فرهنگی در پیش گرفته است و پیشتر نیز این موضوع با حذف دبیر جشنواره سیمرغ در دانشگاه کلید خورد.