دبیر اجرایی هفتمین کنگره کشوری سوختگی از سوختگیهای حرارتی به عنوان شایعترین نوع سوختگی در کشور نام برد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، طیب قدیمی روز دوشنبه در نشست خبری هفتمین کنگره کشوری سوختگی که قرار است ۱۲ تا ۱۳ اسفند ۹۶ در مرکز همایشهای رازی برگزار شود، افزود: مولفههای اجتماعی و اقتصادی موثر بر سوختگی باید در ذهن جامعه نهادینه شود.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به این مطلب که سوختگی بیشتر در قشر آسیب پذیر جامعه اتفاق میافتد بر ضرورت پیشگیری از سوختگی تاکید کرد و گفت: بیمار سوخته یک بیمار شکننده است که میبایست تمام مراقبتهای درمانی برای او به صورت کامل انجام شود.
وی با اعلام این مطلب که مداخلات عامیانه باعث آسیب رساندن بیمار سوخته میشود، اظهار داشت: اگر مراقبت علمی و درست در مراکز سوختگی انجام شود شاهد عوارض کمتری برای بیمار و جامعه خواهیم بود.
قدیمی از سوختگیهای حرارتی به عنوان شایعترین نوع سوختگی در کشور نام برد و گفت: متاسفانه سوختگیهای حرارتی در بین اقشاری از جامعه اتفاق میافتد که در تامین انرژی استاندارد دچار مشکل هستند.
وی همچنین از کهنسالان و کودکان به عنوان بیشترین افراد در معرض سوختگیهای حرارتی نام برد و گفت:، چون این افراد که مراقبت بیشتری نیاز دارند در نتیجه بیشتر دچار سوختگیهای حرارتی میشوند.