جشنواره تئاتر دانشجويي در جهت تقويت هويت ملي- ديني باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۸۳
مديركل فرهنگي وزارت علوم:

جشنواره تئاتر دانشجويي در جهت تقويت هويت ملي- ديني باشد

مديركل فرهنگي وزارت علوم با اشاره به تاثيرگذاري جشنواره تئاتر دانشجويي در جامعه گفت: سعي كرديم كه تئاترهاي اين جشنواره در جهت تقويت هويت ملي- ديني ما باشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر جليل دارا، صبح امروز در نشست خبري سيزدهمين جشنواره بين المللي تئاتر دانشگاهي ايران در مجموعه تئاترشهر با اشاره به سال همت مضاعف و كار مضاعف اظهار داشت: در مجموعه فرهنگي وزارت علوم شعار امسال سرلوحه كار قرار داده و تلاشمان بر اين است كه بر محتواي برنامه‌هاي فرهنگي وزارت علوم بيفزاييم تا به شعاري كه مدنظر خودمان است، برسيم.

وي افزود: در دوره جديد فعاليت‌هاي فرهنگي دانشگاه‌ها و با توجه به تاكيدات دولت دهم، هدف ما در اين مجموعه خروجي محوري است و سعي مي كنيم با صرف كمترين انرژي بالاترين دستاوردها را داشته باشيم.

مديركل فرهنگي وزارت علوم بيان داشت: هدف ما محقق كردن سند راهبردي -فرهنگي وزارت علوم است تا بتوانيم فرهنگ غني ايراني- اسلامي را در تمامي جامعه احيا كنيم.

دارا تاكيد كرد: امروزه با بحث جنگ نرم روبرو هستيم كه همه برنامه‌هاي فرهنگي بايد در جهت مقابله با اين بحث در حوزه دانشگاه‌ها باشد.

وي بيان داشت: طبق فرمايش مقام معظم رهبري، دانشگاهيان افسران جنگ نرم هستند و در ميان دانشگاهيان، دانشجويان هنرمند نقش ويژه‌اي در اين خصوص دارند.

مديركل فرهنگي وزارت علوم افزود: تئاتر دانشگاهي از جمله برنامه‌هايي است كه سابقه طولاني دارد و وزارت علوم سرمايه گذاري خوبي را در اين حوزه انجام داده و سعي كرده است بيشترين حمايت‌ها را به لحاظ مادي و معنوي از اين جشنواره داشته باشد.

دارا تاكيد كرد: سعي كرديم كه تئاترهاي اين جشنواره در جهت تقويت هويت ملي- ديني ما باشد.

وي افزود: فرهنگ و تمدن ما، فرهنگ و تمدني ايراني- اسلامي است كه اين مسئله بايد سرلوحه فعاليت تمام كساني كه در اين حوزه فعاليت مي كنند، قرار بگيرد.

مديركل فرهنگي وزارت علوم تصريح كرد: كميته‌اي براي حمايت از بحث‌هاي فرهنگي در دانشگاه‌ها تشكيل شده است كه اميدواريم اين كميته بتواند حمايت‌هاي لازم را از تئاتر دانشجويي داشته باشد.

دارا افزود: معاونت فرهنگي در دانشگاه‌ها به صورت مستقل در حال تشكيل است كه اين مسئله باعث مي شود حمايت‌ها به صورت جدي تر از فعاليت‌هاي فرهنگي صورت بگيرد.

وي در ادامه بيان داشت: بعد از اين جشنواره، از دستاوردهاي آن بهره برداري مي كنيم؛ به اين ترتيب كه تئاترهاي برگزيده علاوه بر اكران‌هاي داخل كشور، با رايزني‌هايي كه انجام خواهيم داد در خارج از كشور نيز اجرا خواهند داشت.

مديركل فرهنگي وزارت علوم همچنين از تشكيل شوراي جشنواره‌ها در وزارت علوم خبر داد و گفت: اين شورا با برگزاري جلسات مختلف جشنواره هايي را كه در راستاي اهداف فرهنگي وزارت علوم است، اجرا، و در غير اين صورت، آنها را حذف مي كند.

دارا همچنين در خصوص انتخاب دبير بعدي جشنواره گفت: اكنون زمان انتخاب دبير نيست و بايد با كارشناسايي‌هايي كه صورت مي گيرد دبير جشنواره بعدي را انتخاب كنيم.

وي در خصوص تفاهم نامه همكاري اداره كل فرهنگي وزارت علوم با جهاد دانشگاهي گفت: هنوز جهاد دانشگاهي جوابي به ما نداده است.

مديركل فرهنگي وزارت علوم همچنين گفت: دبير جشنواره تئاتر عروسكي طي يكي و دو ماه آينده مشخص مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار