کد خبر:۶۶۹۹۰۱
هفته آخر اسفند ۹۶؛

رویاهایاتان را با «استارت‌آپ ویکند» واقعیت بخشید/ دوران بیکاری تمام شد

دوران بیکاری و رویا پردازی تمام شده و بهتر است با استارت آپ ویکند رویاهایاتان را واقعیت بخشید و استارت‌آپ ویکند یکی از راه‌هایی است که دانشجویان را برای به واقعیت رسیدن رویاهایشان یاری می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیاری از جوانان همواره فکر به راه انداختن کاری پربار و نشستن پشت میز مدیریت را در سر خود می‌پرورانند و از این رو همواره از جانب با تجربگان و بزرگتر‌ها خیال پرداز و رویایی خوانده می‌شوند، اما درحقیقت جدی گرفتن همین ایده‌ها و رویا‌های ناب جوانی با همت و پشتکار قوی، مس توانند به واقعیت تبدیل شوند. این مسئله باعث شده تا در چند سال اخیر واژه استارت آپ را بیشتر بشنویم.

استارت آپ‌ها معمولا به شرکت یا کسب و کاری گفته می‌شوند که در نتیجهٔ کارآفرینی ایجاد شدند و ضمن رشد سریع در جهت تولید راه‌حلی نوآورانه و دوام‌پذیر برای رفع یک نیاز موجود در بازار شکل می‌گیرند، درواقع استارت‌آپ‌ها نیاز به سرمایه اولیه هنگفتی ندارند و به کمک فناوری توسعه پیدا می‌کنند.

یکی از این استارت آپ‌ها، استارت آپ ویکند گردشگری است که تا چند روز آینده چهارمین دوره خود را نیز پشت سر می‌گذارد در همین رابطه گفت‌وگویی را با کاظم سنجربیگی مدیر رسانه‌ای رویداد استارت آپ ویکند گردشگری ترتیب دادیم تا اطلاعات بیشتری از این رویداد کسب کنیم.

مدیر رسانه‌ای رویداد استارت آپ ویکند گردشگری توضیح داد: این استارت آپ به نوعی کارآفرینی با رویکرد گردشگری است که تلاش دارد ضمن آموزش اصول مهم کارآفرینی، کارگاه‌های عملی تیم‌سازی و پرورش ایده (روند اجرایی عملیاتی کردن ایده تا اجرا) را طی و خروجی را به صورت کسب و کار‌های نوپای قابل اجرا درآورد.

وی ادامه داد: استارت‌آپ ویکند یـک رویداد آموزشی- تجربی و غیرانتفاعی است و در ۳ روز آخر هفته برگزار می‌شود. در این رویداد آموزشی مشتاقان کارآفرینی در حوزه گردشگری گرد هم می‌آیند تا با اشتراک‌گذاری ایده‌هایشان و تشکیل تیم‌ها به راه‌اندازی مدل‌های کسب‌و‌کار بپردازند.

رقابت سه روزه برای کسب موفقیت صاحبان ایده
سنجربیگی با بیان اینکه چهارمین رویداد استارت‌آپ ویکند «شروع کن» با همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، گروه کارآفرینان ایده تا اجرا و موسسه مهر البرز در ۱۶ الی ۱۸ اسفند ماه سال جاری برگزار می شود، گفت: بیش از ۳۶ درصد از استارت‌آپ‌هایی که در استارت‌آپ ویکند تشکیل شده‌اند، هنوز به فعالیت خود ادامه می‌دهند و بیش از ۸۰ درصد از شرکت‌کنندگان نیز تصمیم به ادامه همکاری با تیم یا استارت‌آپ خود را دارند.

وی درباره روند برگزاری رویداد عنوان کرد: آخرین مهلت مقرر برای ثبت نام شرکت کنندگان که اکثرا دانشجویان حوزه گردشگری و شاخه‌های مرتبط با آن بودند، ۳ اسفندماه تعیین شد و تا سقف ۱۲۰ نفر ثبت نام نهایی شدند. این افراد در ۱۲ گروه، طی سه روز برگزاری رویداد به فعالیت می‌پردازند.

وی ادامه داد: در روز نخست برگزاری (۱۶ اسفندماه) افراد ایده‌های خود را مطرح و به هر صاحب ایده ۶۰ ثانیه فرصت خواهد داده شد تا ایده خود را شرح دهد، سپس از بین ایده‌های مطرح شده ۱۰ ایده با رأی حاضران به عنوان ایده‌های برتر و قابل اجرا انتخاب می‌شود. (شرکت کنندگان هم می‌توانند صاحب ایده باشند و هم نباشند)، روز دوم ایده‌های منتخب شروع به تیم سازی نموده و طبق برنامه زمانی توسط مربیان (منتورها) کارگاه‌هایی شامل آشنایی با بوم مدل کسب و کار (Business Model Canvas)، کارگاه کمینه محصول قابل ارائه (MVP)، نحوه ارائه ایده، توسعه محصول، مشتری یابی ونحوه تولید محصول اولیه و حداقلی را در جهت پیشبرد و اجرایی کردن ایده سپری می‌کنند.

به گفته سنجربیگی، در روز آخر برگزاری استارت‌آپ ویکند، گروه‌ها آخرین تلاش‌ها را در راستای تولید نمونه اولیه محصول شان انجام می‌دهند و آماده ارائه آن در حضور داوران می‌شوند.

وی عصر جمعه ۱۸ اسفندماه را زمان بررسی ایده‌ها و محول اولیه حاصل از آن ایده دانست و بیان کرد: در نهایت سه تیم برتر با رأی نهایی داوران انتخاب می‌شوند، البته برنده واقعی این رویداد گروه‌هایی هستند که تیم تشکیل شده خود را بعد از رویداد حفظ کرده و با تجربیاتی که به دست آورده‌اند استارت‌آپ خود را تبدیل به یک شرکت سودآور کنند.

اینجا محدودیتی در کار نیست!
مدیر رسانه‌ای رویداد استارت آپ ویکند گردشگری تصریح کرد: سه تیم برتر شناخته شده در نهایت به حامیان و سرمایه گذاران برای شرح‌های کسب و کار معرفی وموفق به دریافت تسهیلات مالی و جوایز نقدی، استقرار در مراکز رشد می‌شوند، همچنین آن‌ها می‌توانند با بزرگان حوزه کارآفرینی و فناوری اطلاعات و گردشگری مشورت داشته باشند.

وی با اشاره به مبالغ حمایتی تیم‌های برتر عنوان کرد: این مبلغ در دوره‌های مختلف، تفاوت دارد؛ درواقع این میزان به تفاهم نامه منعقد شده با سرمایه گذاران و حامیان بستگی دارد.

سنجربیگی، با بیان اینکه استقبال دانشجویان از این رویداد در هر دوره افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: افراد وتیم‌های برگزیده دوره‌های گذشته هم می‌توانند در دوره‌های دیگر رویداد شرکت کنند و از این نظر محدودیتی برای آن‌ها وجود ندارد.

وی در پایان مریم علی اکبری مدیر شتاب دهنده هاب و حمیدرضا احمدی بنیانگذار و مدیرعامل شرکت ایوند را به عنوان شتاب‌دهنده‌های حاضر در این رویداد معرفی کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار