عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: مافیای باغخواری و سوداگران زمین به جان سرسبزی شهر افتاده اند و درختان تهران که مایه تازگی هوای شهر بودند، به بهای گزاف "طرح برج باغ ها" از ریشه کنده شدند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید آرش حسینی میلانی در پنجاهمین جلسه شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور گفت: در آستانه زادروز آیتالله سید محمود طالقانی و سالگرد درگذشت محمد مصدق هستیم. آنچه باید مورد توجه قرار گیرد، لزوم پاسداشت و گرامیداشت این دو بزرگمرد ایران زمین برای تاریخ و نسلهای آینده است.
وی با اشاره به آرای قابل توجه مردم در انتخابات اظهارکرد: در پایان سالی هستیم که تحولات فراوان و درسهای بسیار برای ما به همراه داشت. امسال هم رنگ امید داشت و هم زمزمه بیم. در ابتدای امسال شاهد حرکتی مهم از سوی مردم بودیم. مردم با رای قاطع و یکپارچه خود به لیست اصلاح طلبان تکرار کردند که به اصلاحات اعتقاد دارند و اصلاح طلبی را بهترین رویکرد در عرصه مدیریت شهری میدانند.
عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران ادامه داد: سال ۹۶ روی دیگری هم داشت که خود را در اعتراضات دی ماه نشان داد. اعتراضات مردم نه محصول نارضایتی آنها از روند تحولات در چند ماه اخیر بلکه محصول انباشت طولانی مدت مطالبات به حقی است که متاسفانه در سالهای گذشته از سوی برخی مسئولان وقت پاسخ داده نشد و نشنیدن صدایی است که روز به روز قویتر میشود و خیل بیشتری از مردم آن را بازگو میکنند.
حسینی میلانی تاکید کرد: بخش از مردم از وضعیت و نحوه اداره کشور ناراضی هستند و بر این باورند که کشور خوب و کارآمد اداره نمیشود.
وی با بیان اینکه " همه جریانهای سیاسی علیرغم اختلاف نظرهایشان باید در اداره امور کشور به توافقی پایدار برسند" گفت: باید اصول قانون اساسی به عنوان میثاق ملی مبنای وفاق عمومی شود و راه اصلاح و پیشرفت کشور با مشارکت همگانی هموارتر شود. باید توجه داشت که کشور دیگر هیچ منبع و ظرفیتی برای هزینه کرد در اختلاف و تفرقه و تنشهای سیاسی و اجتماعی ندارد.
عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه "اصلاحطلبان باید بکوشند و هشیار باشند که به ورطه جمود و تعصب و خودشیفتگی درنیافتند" خاطرنشان کرد: باید به جای محافظه کاری و توجیه گری، به اصلاح مستمر گفتمان اصلاحات بیندیشیم و اندیشه و برنامههای خود را پرنشاط و سرزنده در اختیار ملت قرار دهیم.
وی با اشاره به شهرت تهران به شهر چنارها اذعان کرد: تهران از قرنها پیش به شهر چنارها شهرت داشته است. جهانگردان و سیاحان بسیاری از چنارهای تهران نوشتهاند و برخی از آنها تهران را چنارستان نامیدهاند.
حسینی میلانی افزود: باغهای تهران، یادگار پدران و مادرانی است که با عشق و دلسوزی آنها را به ما سپردند و وظیفه امروز ما، انتقال این میراث مشترک به نسلهای آینده است. اما افسوس که با گسترش بی حد و حصر شهر تهران بسیاری از فضاهای سبز و آزاد از بین رفته اند و این در حالی است که فضاهای سبز و باغها فقط مختص به صاحبان آنها نیستند بلکه جزو میراث سبز شهر تهران هستند.
عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با انتقاد از اقدامات صورت گرفته در راستای از بین رفتن درختان تهران تصریح کرد: مافیای باغخواری و سوداگران زمین به جان سرسبزی شهر افتاده اند. درختان تهران که مایه تازگی هوای شهر بودند، به بهای گزاف "طرح برج باغ ها" از ریشه برکنده شدند. آنچه باقی مانده، نمایی از شهری است که دوستدار درخت و سبزی و طبیعت نیست.
وی خواستار لغو مصوبه برج باغها شد و گفت: امیدوار هستم شورای شهر تهران میراثی ماندگاری با لغو طرح برج باغها از خود به جای بگذارد و مانع از تخریب معدود باغهای باقی مانده شود.