کد خبر:۶۷۱۰۱۸

علت استعفای آخوندی چه بود؟

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی که در جلسه روز گذشته کمیسیون عمران حضور داشت، در یادداشتی علت استعفای آخوندی را دفاع از فعالان صنعت هوانوردی عنوان کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حامد مظاهریان در یادداشتی که در کانال تلگرامی شخصی خود منتشر کرد، علت عدم استعفای عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی را که برخی از نمایندگان مجلس در جلسه دیروز کمیسیون عمران با موضوع بررسی طرح استیضاح آخوندی، از وی خواسته بودند را، دفاع وزیر راه از اقدامات نیرو‌های صنعت هوانوردی در صحن علنی مجلس عنوان کرد.

گفتنی است در پایان جلسه دیروز کمیسیون عمران ۱۱ تن از استیضاح کنندگان اعلام کردند از توضیحات آخوندی اقناع نشده و خواستار برگزاری استیضاح وی در صحن علنی هستند. این درخواست از سوی کمیسیون عمران به هیئت رئیسه مجلس ارسال شد. اما هنوز طرح استیضاح از سوی هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول نشده است.

متن کامل یادداشت تلگرامی معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی به شرح زیر است:

دانستن حقیقت یکی از مهمترین انگیزه‌های انسانی در تکاپوی زندگی است و به طور حتم یکی از راه‌های دستیابی به حقیقت پرسش و پاسخ خواهد بود. بصورتی نهادین انسان می‌پرسد تا دریابد آنچه را که رخ داده، تا راهی بیابد برای روشنگری و تا قضاوتی داشته باشد عادلانه تر. پرسیدن و در انتظار پاسخ نشستن در هر سطح و مرتبه‌ای عطشی وسیع ایجاد می‌کند، از یک کلاس درس بین شاگرد و معلم، تا در سطح جامعه و بین یک حکومت و مردمانش. همواره عطش شنیدن حقایق سیری ناپذیر است. با چنین شناختی از روحیات انسانی است که هر جلسه کلاس درسم با پرسش آغاز می‌شود.

امروز در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای سومین بار شاهد جلسه پرسش و پاسخ (شما بخوانید جلسه استیضاح) از وزیر راه و شهرسازی بودم. طرح سوالات و پرسش‌ها ازمقامات مسئول و اجرائی از سوی مجلس می‌تواند یکی از نشانه‌های مردم سالاری حاکم برکشور بوده، که باید به آن بالید و آن را پاس داشت. در خصوص شرایط حاکم بر این جلسه باید گفت که خوشبختانه اداره جلسه از سوی رییس کمیسیون و با همراهی نمایندگان محترم و طراحان استیضاح بسیار حرفه ای، محترمانه و عادلانه بود. اینکه می‌شود از تجارب گذشته یاد گرفت و پله به پله فرآیند مردم سالاری را در وجودمان نهادینه کرد امید بخش است.

در ابتدا نمایندگان تک تک سوالات را جداگانه مطرح کردند و دکتر آخوندی هم به صورت مفصل و متکی بر داده‌های دقیق به سوالات جواب دادند. در این گفتگو‌ها وزیر راه و شهرسازی با اعتماد بنفس بالا، مسلط و مستدل ظاهر شدند، به طوریکه نماینده محترم تهران دکتر وکیلی که به نمایندگی از دیگر نمایندگان امضا کننده استیضاح صحبت می‌کرد در پایان سوالات بر توانایی دکتر آخوندی اذعان کرده و صراحتا فرمودند: اعتقاد دارم ایشان یک سرو گردن از دیگر وزرا هم در نظر و هم در مدیریت اجرایی بالاتر هستند. در انتها نیز ایشان استدلال کرد که در راستای برقراری سنت پاسخگویی مدیران، خواهان استعفا و یا طرح استیضاح در صحن علنی هستیم.

اما دکتر آخوندی در پایان در برابر درخواست مطرح شده استعفا از سوی نمایندگان حاضر، ضمن یادآوری حادثه قطار مشهد به تهران اظهار داشت که در آن زمان استعفا دادم و مشکلی نیز با این موضوع نداشته ام و ندارم، اما اکنون تنها برای روشن شدن چگونگی حادث شدن واقعه و پایمال نشدن حق و حقوق دست اندرکاران و زحمتکشان صنعت هوایی کشور، مقاومت کرده و استعفا نمیدهم تا حقیقت پایمال نشود

در ادامه و در زمان طرح نظرات دیگر نمایندگان، تعدادی از نمایندگان مستدلانه از عملکرد صنعت هوایی کشور و وزارتخانه دفاع کردند و با ذکر اتفاقات مثبتی که در صنعت هوانوردی کشور در سال‌های اخیر صورت گرفته خواهان درک تحولات صورت گرفته شدند. یکی از نمایندگان هم تعجب خود را از قانع نشدن ۱۱ نفر از استیضاح کنندگان اظهار کرد و انتقاد داشت که چرا اجازه نمی‌دهند اول تحقیقات کامل شود. دفاع از وزیر توسط دیگر نمایندگان به نحوی بود که یکی از استیضاح کنندگان معترض نمایندگان مخالف استیضاح شده و اظهار داشت: من که سه دوره نماینده مجلس بوده ام تا کنون مشاهده نکرده ام که نمایندگان اینگونه به نفع وزیری وارد بحث شوند.

همچنین در حاشیه این جلسه نمایندگان محترمی دیده می‌شدند که در فرصت زمانی مناسب دست یافته، از اقدام دکتر آخوندی برای اصلاحات صورت گرفته اخیر در فرآیند اداری ارایه خدمات مهندسی ساختمان ابراز رضایت می‌کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۴
اگه سیف و شریعتمداری هم استعفا بدهند و یکی درست و حسابی بیاید مطمئنا اوضاع خیلی بهتر می شود
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶
استعفابده برومگه تاحالا چکارکردی اون ازوضع راهها.اون ازوضع مسکن مهربروچه بهترشایدوشایدیک آدم بهتربیاید.
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵
پست انقدر جذابه که به خاطرش با هر کسی لابی کرده و نمایندگان مجلس رو یه جوری قانع کرده!!!
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵
استعفا نده برو خودکشی کن
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۷
برکنارش کنید مردم دارن قتل عام میشن وزیر بی کفایت نمیخواهیم
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷
چطور میشد که تصمیمسازان پشت پرده هم استعفا میدادند!
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹
الکی میگه استفانمی کنه دروغ می گه
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
در هر کشوری این اتفاقات تلخ میفتاد مسیولیت هزار بار عذرخواهی کرده بود واستعفا داده بود
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰
گوشت تلخ ترین و بی کفایت ترین وزیر روحانی همین آخوندیه
1
0
ناشناس
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۸
البته این گوشت، گوشت خوکه. مزه مزه هم نمیشه کرد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱
از آدمی که تو سال 88 مسئول پیگیری ستاد موسوی بوده از این بیشتر انتظار نمیره
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳
الان ٥ ساله داری دفاع میکنی کم کم سوانح هوایی هم داره مثل سوانح جاده ای و ریلی عادی میشه جنابعالی داری از عادی شدن کشتار مردم توسط وزارت متبوعت و ذینفعان دفاع میکنی
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۹
استعفا بهترین پاداش به آخوندی است ، اخراجش کنید
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۳
بهترین کار استعفای ش فقط قضیه سانحه نیست بروید به پرونده انبوه سازان راهم بررسی کنید حداقا کار تغییر وزیر ولی همه چیز هم نیست
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۸
خواهشا" یک کم فاصله اتاق کمیسونها رو با اتاق هیئت رئیسه کم کنید تا طرحهای استیضاح و ... زودتر به دستشون برسه ، چون اینجور که پیش میره یا زمان دولت به اتمام می رسد یا نمایندگان
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار