کد خبر:۶۷۱۳۷۰
استاد حوزه و دانشگاه بناب:

تقویت باور‌های دینی مهم‌ترین اقدام برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

استاد حوزه و دانشگاه بناب گفت: تقویت باور‌های دینی مهم‌ترین اقدام جهت مقابله با آسیب‌های اجتماعی است و شبهات در اصل دین دامنه وسیعی دارد.
تقویت باورهای دینی مهم‌ترین اقدام مقابله با آسیب‌های اجتماعی است
 
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از تبریز، گفتمان دینی با موضوع شبهات مطرح شده در اصل دین در دانشگاه بناب برگزار شد.

 حجت الاسلام مسلم عباسیان استاد حوزه و دانشگاه  با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره نفوذ فرهنگی و اجتماعی دشمنان اسلام اظهارکرد: باید از ظرفیت گفتمان‌های دینی در سطح دانشگاه‌ها در راستای پاسخ به شبهات و سوالات نسل جوان و مسدود کردن راه‌های نفوذ دشمن استفاده کرد.

استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: از مهمترین راه‌های سست کردن عقاید و سرمایه‌های اصلی ما، ایجاد شبهه و رواج خرافات می‌باشد که توسط معاندین طراحی و توسط افراد کم سواد، ساده و سست ایمان اجرا و گسترش پیدا می‌کند.

مسلم عباسیان خاطر نشان کرد: تقویت باور‌های دینی را مهم‌ترین اقدام در جهت مقابله با آسیب‌های اجتماعی برشمرد و شبهات در اصل دین دامنه وسیعی دارد اعم از فکری، علمی، دینی، اعتقادی و اجتماعی، اما بحث شبهات اعتقادی از تفسیر‌های ناموزون سرچشمه می‌گیرد و ما دین را یک جور معنا می‌کنیم درصورتی که حقیقیت چیز دیگری است.

وی تحرکات تند وهابیون را مغایر با اصل دین اسلام دانست و افزود: این گونه تحرکات موجب پدید آمدن شبهات اعتقادی بویژه در بین نسل جوان جامعه می‌شود و آنان باید در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمنان هوشیار باشند.

دبیر ستاد وحدت حوزه و دانشگاه شهرستان بناب از ادامه  برگزاری گفتمان دینی در طول سال ۹۷ خبرداد و افزود: گفتمان دینی در سال جدید با موضوعات آسیب‌های فضای مجازی، عفاف و حجاب، سبک زندگی اسلامی، جنگ نرم، مهارت‌های زندگی و... برگزار می‌شود.

طبق این گزارش، گفتمان دینی با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و امور فرهنگی و نهاد رهبری در دانشگاه بناب برگزار گردید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار