آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۰۸۶
شیرینی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو:

بسیاری از دانشجویان دانشگاه گیلان در دانشگاه‌های دولتی پذیرش می‌شوند/ الکترونیکی شدن بخش‌های مختلف دانشگاه

معاون آموزش دانشگاه گیلان گفت: یکی از نشانه‌های افزایش ارتقای رتبه آموزشی دانشگاه این است که ما در سال تعداد قابل ملاحظه‌ای از دانشجویانمان مقاطع تحصیلات تکمیلی فقط در دانشگاه‌های دولتی پذیرفته می‌شوند.

 

فرهاد شیرینی، معاون آموزش دانشگاه گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره رتبه علمی و آموزشی این دانشگاه گفت: در حوزه آموزشی یکی از نشانه‌های افزایش ارتقای رتبه آموزشی دانشگاه این است که ما در سال تعداد قابل ملاحظه‌ای از دانشجویانمان مقاطع تحصیلات تکمیلی فقط در دانشگاه‌های دولتی پذیرفته می‌شوند.
 
معاون آموزش دانشگاه گیلان مطرح کرد: غیر از آن چیزی حدود ۲۰۰۰ نفر دانشجویانی هستند که در دانشگاه‌های آزاد یا دانشگاه‌های غیر انتفاعی و ... پذیرفته می‌شوند و این نشان‌دهنده این است که دانشجویان ما، دانشجویان تلاشگری هستند و در کنار آن آموزش همکاران هیئت علمی ما توانسته چنین نتایجی را به دست آورد.
 
شیرینی در رابطه با مهمترین برنامه‌های دانشگاه گیلان برای سال ۹۷ اظهار داشت: ما الآن مکلف هستیم برنامه هایمان را با توجه به مصوب شدن سند راهبردی و برنامه عملیاتی دانشگاه توسط هیئت امنای دانشگاه پیش ببریم و در این برنامه پخش‌های مختلف و متنوعی برای حوزه آموزش وجود دارد که در موضوع گسترش، استعداد‌های درخشان و .. است.
 
وی افزود: اگر بخواهم در مورد مهم‌ترین برنامه بگویم باید به رشته‌های بین رشته‌ای تاکید کنم، ترغیب رشته‌های آموزشی به رشته‌های جدید آموزشی با توجه به نیاز‌های روز و موضوع کارآفرینی است که به عنوان یکی از اهداف ما دیده شده است و برنامه ریزی برای جذب بیشتر دانشجویان استعداد‌های درخشان است.
 
ترغیب رشته‌های آموزشی به رشته‌های جدید آموزشی با توجه به نیاز‌های روز و موضوع کارآفرینی است که به عنوان یکی از اهداف ما دیده شده است
 
 
 
 
 
معاون آموزش دانشگاه گیلان  خاطر نشان کرد: یکی از گام‌هایی که ما برنامه ریزی کردیم و در راه آن قدم بر می‌داریم الکترونیکی کردن امور مربوط به آموزش دانشگاه هست که در این رابطه کار‌های بسیار خوبی انجام شده و بخش‌های مختلفی از فعالیت‌های حوزه آموزشی الآن الکترونیکی شده است.
 
شیرینی افزود: به عنوان مثال ما فرآیند درخواست تا صدور دانشنامه تمام مراحل را به صورت الکترونیکی انجام می‌دهیم و این کار بسیار بزرگی است یعنی فرد از منزلش اطلاعاتش را در سامانه می‌گذارد و در منزلش دانشنامه اش را دریافت می‌کند. یا مثلا شروع کار بایگانی دیجیتال هست که بخش عمده‌ای از آن انجام شده و ما در نیمه‌ی راه هستیم و امیدواریم در سال ۹۷ تمام شود.
 
وی افزود: بحث راه اندازی سامانه مربوط به کمیسیون موارد خاص هم در حال انجام است که انشالله به زودی راه خواهد افتاد و انواع و اقسام سامانه ها، سامانه ترفیع هیئت علمی است که راه اندازی شده و اعضای هیئت علمی توانستند از آن استفاده بکنند و این هم یکی از مهم‌ترین قدم‌هایی است که ما انشالله امیدواریم در حوزه آموزشی بتوانیم انجام دهیم تا باعث شود وقت دانشجویان ما در این کار کمتر گرفته شود و دانشجویان ما بتوانند با فراق بال و اعضای هیئت علمی ما بتوانند با آرامش بیشتری بتوانند به کار‌های اصلیشان برسند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار