دبیر هماندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه تبریز گفت: برگزاری دورههای دانش افزایی در دانشکدهها بر اساس آیین نامه ارتقا، یکی از الزامات ارتقای اعضای هیات علمی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه شوراهای هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشکدههای دانشگاه تبریز از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.
محمدرضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز در این نشست با اشاره به اینکه در دین اسلام به موضوع مشورت و تصمیم شورایی تاکید شده است، مطرح کرد: باید مدیریت جامعه به سوی مشارکت و هم فکری پیش برود و حتی ما باید در وظایف و کارهای مشخص اداری نیز مشورت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه تبریز تصریح کرد: مدیریت اجرایی دانشگاه در چهار سال گذشته سعی کرده است تصمیمات و اقدامات خود را بر اساس شورا اتخاذ کرده و از همفکری اساتید استفاده بهینه کند که خوشبختانه وضعیت دانشگاه در همه حوزهها رو به پیشرفت است.
محمدرضا پورمحمدی گفت: دانشگاه تبریز در موضوعاتی همچون ۲۹ بهمن، انقلاب فرهنگی و دفاع مقدس نقش چشم گیری داشته است، همگان اذعان دارند که دانشگاه تبریز به لحاظ کارکرد علمی، فرهنگی و سیاسی بسیار موفق بوده است؛ لذا با سعی و تلاش مضاعف اجازه ندهیم این آوازه و شهرت بین المللی دانشگاه تضعیف شود.
وی در بخش پایانی صحبتهای خود، با اشاره به دو رویداد بزرگداشت هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه تبریز و تبریز ۲۰۱۸، افزود: همه ظرفیت دانشگاه اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان باید وقف برگزاری شکوهمند این مراسم شود.
حجت الاسلام محمد انوری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این نشست با اشاره به ماهیت شکلگیری دفاتر هم اندیشی در دانشگاهها بیان کرد: اساتید در دانشگاهها اصلیترین عناصر هستند و در تربیت توسط آنها انجام میگیرد و اساتید ما نیز باید به این باور برسند که محوریت اصلی در دانشگاهها با آنهاست.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز تاکید کرد: راه اندازی دفاتر هم اندیشی دانشکدهها اعلام غیر مستقیم شورایی بودن تصمیمات است. با راه اندازی شورای هم اندیشی دانشکدهها سعی کرده ایم گوشهای از اعتماد خود به اساتید را نشان دهیم و در دانشگاهی با این وسعت، در هر دانشکده خود روسای دانشکدهها متولی شورای هم اندیشی دانشکده شده اند.
رضا سکوتی، دبیر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه تبریز نیز در این نشست با اشاره به اینکه بحث هم اندیشی سالیان متمادی است که با محوریت اسلامی شدن دانشگاهها مطرح شده است، گفت: دانشگاه تبریز نیز با راه اندازی شورای هم اندیشی دانشکدهها در پی نتیجه گیری موثر و مطلوب از این جلسات است.
دبیر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه تبریز، جلسات شورای دانشکدهای را در راستای تاثیرگذاری بیشتر هم اندیشیها خواند و افزود: برگزاری دورههای دانش افزایی در دانشکدهها بر اساس آیین نامه ارتقا، یکی از الزامات ارتقای اعضای هیات علمی است و برای برگزاری یکدست این دورهها میتوان از پتانسیل شوراهای هم اندیشی در دانشکدهها استفاده مطلوب کرد.
گفتنی است، در ادامه نشست تعدادی از روسای دانشکدهها نکته نظرات خود را در راستای هم افزایی بیشتر ارائه دادند.
لازم به ذکر است، اولین جلسه شوراهای هم اندیشی استادان و نخبگان دانشکدههای دانشگاه تبریز با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه، روسا و مسئولان فرهنگی دانشکدهها برگزار شد.