آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۶۰۸
صدیقی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو خبر داد

دانشجویان بورسیه راهی دانشگاه آزاد و پیام‌نور می‌شوند

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: اسامی دانشجویان جامانده بورسیه را به مرکز هیئت علمی وزارت علوم دانشگاه آزاد و دانشگاه غیرانتفاعی داده‌ایم که در این مراکز در صورت نیاز جذب شوند.

مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت دانشجویان بورسیه گفت: آنچه که در حال حاضر مطرح است جایابی و اشتغال این دانشجویان است که با هماهنگی وزارت علوم، دانشگاه ها و هیئت مدیره ها این افراد به دانشگاه ها معرفی می شوند.

 

وی افزود: بعضی از این دانشجویان قبلا در دانشگاه ها جایابی شده بودند اما دانشگاه مقصد به علت عدم نیاز جایابی آنها را لغو کرده است. با دانشگاه ها صحبت شده که این دانشجویان به جاهای دیگر برای جایابی و اشتغال معرفی شوند.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: اسامی این دانشجویان به مرکز هیئت علمی وزارت علوم داده شده که از دانشجویان بورسیه در تامین هیئت علمی استفاده شود. همچنین از سایر بخش های آموزش عالی من جمله دانشگاه های غیردولتی و دانشگاه های آزاد نیز استفاده می‌کنیم که با جذب این دانشجویان بتوانند نیازهایشان را برطرف کنند و مشکل دانشجویان بورسیه نیز حل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳
خیانت از این بزرگتر نمیشه؛ من که 30 سال درس خوندم، باید بیکار باشم، بعد یک عده با شرایط و تبصره، بدون کنکور بدون رشته مرتبط هئیت علمی بشن!
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴
وقتی کسی از رشته دیگه بدون آزمون جذب و هئیت علمی میشه، این معنیش چیه! اینجا جای تخصص و علم رو رانت و باندبازی گرفته
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۵
بخاطر این خیانت باید محاکمه بشید...
0
0
ناشناس
Spain
۱۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۸
بله چون قراره کرسی های تدریس در دانشگاه های تراز یک این کشور به دست اقازاده هایی برسه که الان دارن در غرب تحصیل می کنند.
خب جاشون باید رزرو بمونه دیگه.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۵
چرا همه سکوت کردن! چرا کسی جلوی این خیانت رو نمیگیره... چرا کسی از جایگاه دانشگاه دفاع نمیکنه!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار