دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه دشمنان در مقابل امید پمپاژ ناامیدی میکنند، گفت: شاید مهمترین کلیدواژهای که دشمنان بعد از انقلاب روی آن کار کردند و حساس و خطر آفرین بوده این کلید واژه بوده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مخبر درفولی دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی در چهارمین جشنواره معرفی و تقدیر از استادان و دانشجویان برتر دانشگاه امام صادق علیهالسلام گفت: اتفاقی در حال شکل گیری است که خطر جدی دارد. این مسأله امید نام دارد که در مقابل آن پمپاژ ناامیدی است. شاید مهم ترین کلید واژه ای که دشمنان بعد از انقلاب روی آن کار کردند و حساس و خطر آفرین بوده این کلید واژه بوده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: روزی که انقلاب پیروز شد با امید پیروز شد. انقلاب اسلامی با جریانهای نفاق و مارکسیستی و ... با امید مقابله کرد. نقطه مرکزی این جریان امید به ساخت یک کشور پیشرفته بود. امید به ساخت یک آینده روشن بود که امام خمینی (ره) مبدع آن بودند و دانشجویان و سایر اقشار برای دفاع از آن در صحنه حضور داشتند.
وی در ادامه افزود: ما از این مرحله عبور کردیم و در دوران دفاع مقدس هم با همین نگاه جوانهای ما آرمانهای انقلاب را دنبال می کردند. بعد از جنگ نیز با امید روشنی که وارد آن شدیم حرکتها اتفاق افتاد. حالا این نقطه مرکزی به ویژه درسالهای اخیر مورد تهاجم واقع شده است.
مخبردزفولی با طرح این سوال که انقلاب اسلامی از دوران قبل از انقلاب طاغوتی ظالمانه چه چیزی را تحویل گرفته است و امروز به لحاظ معرفتی و اثرگذاری جهانی در کجا قرار گرفته است؟ ادامه داد: گزارشی در سال 2016 توسط سازمان ملل ارائه شده است که کشورهای جهان را از لحاظ شاخص توسعه انسانی رتبه بندی کرده است. کشورها را به چهار دسته تقسیم بندی کرده است. کشورهای با توسعه انسانی بالا و کشورهایی با توسعه انسانی متوسط و ضعیف.
به گفته وی، این گزارش سه ابر شاخص را معرفی کرده است. شاخص آموزش، بهداشت و سلامتی و درآمد سرانه.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مثلا در شاخص آموزش و پرورش تحت تعلیم قرار گرفتن واجب تعلیم ها و تنوع رشته های تحصیلی و اثرگذاری علم فارغ التحصیلان و .... را مدنظر قرار داده است.
به گفته وی، جمهوری اسلامی ایران در بین این کشورها جزو کشورهای دارای توسعه بالا قرار گرفته است. ولی این مسأله دارد قلب و تحریف می شود. مثلا در همین آموزش در قبل از انقلاب نرخ باسوادی 42 درصد بوده است و بی سوادی زنان بالای 60 درصد بوده است. امروز نرخ باسوادی نزدیک به 90 درصد است. لذا این ها واقعیت هایی است که انقلاب داشته است.
مخبردزفولی تاکید کرد: انقلابی که جهل و بی سوادی تحویل گرفته است این آمار مثبت را داشته است. بسیاری از روستاها و شهرهای ما امکاناتی نظیر آب و برق نداشته اند ولی امروزه بالعکس است. قبلا آب آشامیدنی سالم در روستاها یک رقمی بوده است ولی امروز میزان آب آشامیدنی سالم بالای 95 درصد در روستاهاست.
به گفته وی، قبل از انقلاب ما با دکترهایی که از هند و بنگلادش به ایران می آمدند به مداوای بیماران می پرداختیم. ولی امروز آیا این وضعیت را داریم؟ قبلا فقط ثروتمندان می توانستند برای مداوا به خارج از کشور بروند آن هم برای بیماری نسبتا سخت. چون امکانات در کشور نبود ولی انقلاب این را برعکس کرد و گفت که همه باید به امکانات بهداشتی و سلامتی دسترسی داشته باشند. لذا امروز تقریبا کسانی که به خارج از کشور برای درمان می روند از سر سیری به خارج می روند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه آیا ما در حال پمپاژ امید هستیم؟ آیا داشته های خودمان را در معرض دید قرار داده ایم؟ گفت: قبول دارم که ایراداتی داریم ولی این همه موفقیت نیز داریم. لذا آن نقطه تاریخی که در حال اتفاق می باشد و دشمن هم بر روی آن سرمایه گذاری می کند همین مسأله ناامیدی است. ولی مگر ما با فساد و رانت و ویژه خواری موافقیم؟ خیر. اتفاقا انقلاب آمده است که با اینها مخالفت کند. ولی حق نداریم این جریان بزرگ تاریخی را که بعد 1400 سال به دست آمده است را از بین ببریم؟ مسئول سیاسی هستیم یا مسئول فرهنگی هستیم به آن توجه نمی کنیم. دشمن که از روی دشمنی این کار را می کند ولی چرا ما به این مسأله توجه نمی کنیم؟
وی با تاکید بر اینکه امروز دارند موفقیت ما در منطقه که موجب امنیت کشور خودمان و حتی کشورهای منطقه شده است را تخریب می کنند، گفت: ما این کارها را انجام داده ایم و امروز سعی می کنند که حتی این موفقیت های بین را قلب واقعیت کنند. حتی بعضا تیپ روشنفکری هم می گیرند و نقد می کنند. امام خمینی رحمه الله علیه خودباوری را به مردم برگرداند و می خواهند این را از مردم بگیرند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: اگر این ناامیدی حاکم بشود آثار زیانباری را بر مردم تحمیل خواهد کرد و البته ان شاء الله اتفاق نخواهد افتاد. البته درست است که باید به سمت کاستی ها برویم و آنها را حل کنیم ولی موفقیتهای ما نیز کم نیست. به عنوان مثال در نانو ما جزو سرآمدان دنیا هستیم . نانو علمی است که دردنیا اقتدار می آورد.
به گفته وی، ما وارد منطقه های ممنوعه بسیاری از علوم شدهایم که از نظر کشورهای شمال معتقد بودند که این حق را نداریم ولی چون امام خمینی رحمه الله علیه این حس حقارت را کنار زد ما شاهد این هستیم که تا این حد توانایی در علوم مختلف داریم.
مخبردزفولی در ادامه خاطرنشان کرد: مثلا در بیوتکنولوِژی که ما سرآمد هستیم باید بدانیم که در آینده قدرت بازدارندگی بسیاری را برای ما ایجاد خواهد کرد. لذا باید بدانیم که این توانمندی ها توسط جوانان ما به وجود آمده است که موجب اقتدار برای ما در منطقه و حتی جهان شده است. مطالبی که عرض کردم شعار نیست و واقعیتهایی است که به عنوان یک کارشناس عرض کردم و لذا ما حق نداریم که داشته های کشور را کم جلوه بدهیم. و حق نداریم به گونه ای سخن بگوییم که حس ناامیدی را ترویج کند. خدا می داند همه مسئول هستیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: دانشگاه امام صادق علیه السلام را نه تنها جزو باقیات صالحات مرحوم حضرت آیت الله مهدوی کنی قدس سره می دانم که جزو باقیات صالحات انقلاب اسلامی است. دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام باور کنند که می توانند نام دانشگاه را در سطحی بالا قرار بدهند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: دانشگاه امام صادق علیه السلام حتی می تواند در علوم تجربی هم ورود کند. ولی اگر همین علوم انسانی را جدی بگیرید که می دانم مسئولین محترم و اساتید و دانشجویان محترم اهتمام به این مسأله دارند و برای این کار به اینجا امده اند ولی معتقدم باید نگاه نویی را برای این دانشگاه سازماندهی کرد.