آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۲۱۷
چاه‌بلندی:

فاصله ۴ کیلومتری دانشگاه بجنورد از شهر مشکل ایاب و ذهاب ایجاد کرده است/ ۴۰۰۰ دانشجوی بجنوردی فقط از ۶ اتوبوس استفاده می‌کنند!

نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد گفت: ۸ خوابگاه دانشجویی در داخل شهر است و دانشگاه بجنورد در فاصله ۴ کیلومتری از شهر واقع شده؛ بنابراین مشکل رفت و آمد برای دانشجویان وجود دارد.

محمدرضا چاه بلندی، نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص مشکل ایاب و ذهاب دانشجویان این دانشگاه گفت: به دلیل اینکه این دانشگاه پذیرش دانشجوی زیادی داشته و اکثر خوابگاه‌های دانشجویی در داخل شهر است و دانشگاه در فاصله ۴ کیلومتری از شهر واقع شده؛ لذا مشکل رفت و آمد برای دانشجویان وجود دارد.

چاه بلندی ادامه داد: با توجه به اینکه ۳ خوابگاه در دانشگاه و ۸ خوابگاه دانشجویی بیرون از دانشگاه واقع شده، به همین دلیل تعداد زیادی از دانشجویان بیرون از دانشگاه سکونت دارند و تعداد دانشجویان با تعداد اتوبوس‌ها همخوانی ندارد.

نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد با بیان اینکه اتوبوسی که ۴۵ نفر ظرفیت دارد تا حدود ۸۰ نفر را سوار می‌کند، اظهار داشت: مبلغی که دانشجویان برای ایاب و ذهاب پرداخت می‌کنند، زیاد است و برای هر بار سوار شدن باید ۴۰۰ تومان پرداخت کنند.

وی افزود: با وجود اینکه دانشجویان بیش از ظرفیت، سوار اتوبوس می‌شوند؛ اما با این حال بسیاری از آنان موفق به سوار شدن نمی‌شوند و باید مدت‌ها منتظر بماننند تا اتوبوس بعدی از راه برسد.

چاه بلندی با اشاره به اینکه به همه ارگان‌ها از قبیل استانداری، شهرداری، شورای شهر و اتوبوسرانی نامه زده ایم، گفت: تنها جوابی که گرفتیم این بود که اتوبوسی نداریم تا به خط دانشگاه اضافه کنیم.

نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد تصریح کرد: ۶ دستگاه اتوبوس برای استفاده 4000 دانشجو داریم که با توجه به ساعت تعطیلی دانشگاه و خروج هم زمان دانشجویان از دانشگاه، این تعداد اتوبوس واقعا جوابگو نیست.

وی بازه زمانی ۳ ماهه برای دیدار با معاون سیاسی و امنیتی استاندار را از چالش‌هایی دانست که برای حل مشکل ایاب و ذهاب دانشجویان با آن مواجه بودند و گفت: مسیر دانشگاه بجنورد دارای پیچ‌های خطرناکی است و تعداد بالای دانشجویان در داخل اتوبوس می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به بار آورد و در این صورت چه کسی پاسخگو خواهد بود؟

چاه بلندی با بیان اینکه وقتی دانشگاه مادر استان توانایی هماهنگی چند دستگاه اتوبوس ساده را ندارد چرا بیش از حد توان خود دانشجو پذیرش می‌کند؟ تصریح کرد: علیرغم تلاش‌هایی که برخی مسئولین دانشگاه برای هماهنگی اتوبوس‌های بیشتر داشتند، اما نتیجه‌ای نداشته و شهرداری نیز این موضوع را جدی نمی‌گیرد.

نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد گفت: در آیین نامه شورای صنفی هیچگونه قدرت اجرایی به این تشکل داده نشده و خودمان باید به فکر حل مشکلات خودمان باشیم.

وی با اشاره به اینکه اتوبوس‌های دانشگاه از دو مسیر خدمات‌دهی می‌شود، افزود: یک مسیر تک اتوبوس است و یک خوابگاه پسران در این مسیر وجود دارد و دارای حدود ۳۰۰ ظرفیت است بدین معنی که افراد زیادی به این خوابگاه اضافه شده، ولی هیچ اتوبوسی به مسیر اضافه نشده است و یک اتوبوس اصلا پاسخگوی نیاز نیست.

چاه بلندی ادامه داد: دانشجویان تاکنون چندین بار خواستند جلوی استانداری تحصن کنند که سعی کردیم با دیدار مسئولین جلوی این کار را بگیریم، اما مسئولین هیچ توجهی به مسئله دانشجویان ندارند و تحصن در آینده نه چندان دور اتفاق خواهد افتاد.

نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد با توجه به ازدحام دانشجویان در سوار شدن به اتوبوس اظهار داشت: حتی خود راننده اتوبوس‌ها از وضعیت رضایت ندارند و جمعیت زیاد دانشجویان آنان را نیز اذیت می‌کند.

وی در پایان با بیان اینکه چندین بار با دادستانی بجنورد نیز جلسه گذاشتیم تا بحث امنیت دانشجویان و ایستگاه‌ها با توجه به دوری مسیر مورد بررسی قرار بگیرد، افزود: موضوع ایاب و ذهاب دانشجویان باید مورد توجه مسئولین دانشگاه و مسئولین استانی قرار گیرد، زیرا شرایط حاضر قابل ادامه نیست و نسبت اتوبوس به دانشجو بسیار کم و غیرقابل مقایسه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار