کد خبر:۶۷۳۷۶۸
دانشجوی واحد آیت الله آملی:

دانشجوی نمونه سخت کوش و آینده ساز است/ «الهام مدیری» دانشجوی برتر مازندران شد

دانشجوی واحد آیت الله آملی گفت: دانشجوی نمونه وقتی پروژه‌ای را آغاز می‌کند؛ برای اجرای آن ممکن است با هزار ابهام و مشکل رو به رو شود، ناامید نمی‌شود سخت کوش و آینده ساز است. با امید انگیزه و تلاش جلو می‌رود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، الهام مدیری، دانشجو برتر استان مازندران در باره روند انتخاب خود به عنوان دانشجوی نمونه گفت: امسال با توجه به فرم‌هایی که در دانشگاه خودمان دادند؛ نمونه شدم و بعد در نامه‌ای که استانداری از دانشگاه‌ها استعلام کرد، از هر دانشگاهی رزومه‌های علمی و تحقیقاتی خانم‌ها به استانداری ارسال شد و در نهایت بین مجموعه دانشگاه‌هایی که در استان است در خانم‌ها بنده پذیرفته شدم.
 
دانشجوی سال آخر رشته زراعت که قرار است ماه آینده از رساله دکتری خود دفاع کند مطرح کرد: ساکن تهران هستم و کارشناسی و کارشناسی ارشد را در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تهران بودم؛ به عنوان استعداد‌های درخشان در دوره دکتری واحد آیت الله آملی پذیرفته شدم.

الهام مدیری درباره فعالیت علمی اش بیان کرد: سال ۹۴ در تهران به عنوان نخبه در بنیاد نخبگان رتبه آوردم و به عنوان استعداد برتر شناخته شدم، کتابم چاپ شده است و ثبت اختراع هم دارم.

وی درباره اینکه به نظرش دانشجوی نمونه چه خصوصیاتی دارد اظهار کرد: دانشجوی نمونه سختکوش است، ناامید نمی‌شود و آینده ساز است، دانشجوی نمونه وقتی پروژه‌ای را آغاز می‌کند؛ برای اجرای آن ممکن است با هزار ابهام و مشکل رو به رو شود، ناامید نمی‌شود با امید انگیزه و تلاش جلو می‌رود و در این راه منتظر کسی یا چیزی نیست.

این دانشجوی نمونه درباره دلیل ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی با وجود امکان حضور در سایر دانشگاه‌ها تصریح کرد: به هر شکل مسیر زندگی اینطور پیش رفت، علاقه به رشته مورد نظر برای من خیلی مهم بود البته من در سال اول قبولی رتبه خاصی نداشتم، ولی چند تا رشته قبول شدم بین آن‌ها علاقه‌مند بودم، بهترین رشته با روحیه من و سازگار‌تر از همه مهندسی کشاورزی در مقطع کارشناسی گیاه پزشکی بود.

الهام مدیری  با بیان اینکه در مراکز تحقیقاتی دوره‌هایی را گذرانده و در آنجا هم زمینه‌های مختلفی را آزمایش کرده است گفت: فهمیدم به رشته زراعت علاقه دارم و تغییر مسیر دادم به حوزه زراعت و، چون رشته خودم را دوست دارم به هر صورتی که شده دست از تلاش بر نمی‌دارم و فکر می‌کنم که علاقه هم یکی از موضوعاتی است که یک دانشجو اگر به آن فکر نکند ادامه تحصیل برایش سخت می‌شود.

دانشجوی نمونه سال ۹۶ مازندران درباره اینکه چه تفاوتی از نظر علمی بین دانشگاه آزاد و سایر دانشگاه‌های کشور است، گفت: هیچ تفاوتی بین بچه‌های دانشگاه سراسری و آزاد نیست؛ اتقاقا بچه‌هایی که در مقاطع بالا هستند و آنانی که از مقاطع ارشد به بالا فعالیت می‌کنند انگیزه بالایی دارند و، چون اغلب خودشان هزینه می‌کنند تلاش بیشتری می‌کنند، من فکر می‌کنم این ملاک خوبی نیست و ملاک، فعالیت انسان‌ها و سوابق علمی شان است، من افرادی را در دانشگاه سراسری می‌شناسم که در بهترین دانشگاه‌ها درس می‌خوانند و بعد از پذیرش در همان دانشگاه‌ها وضعیت خودشان را بهبود نداده اند.

وی درباره برنامه کاری آینده اش بیان کرد: اکنون به عنوان یک پژوهشگر در مرکز تحقیقاتی در تهران به صورت غیر رسمی فعالیت دارم و همکاری می‌کنم؛ ولی خیلی دوست دارم در عرصه اجتماعی فعالیت و در دانشگاه تدریس کنم.

دانشجوی واحد آیت الله آملی درباره امکانات و فضای آموزشی و استادان این واحد دانشگاهی اظهار کرد: خیلی فضای خوب و مستعد و جای رشد دارد؛ از نظر محیطی فضای آرامش بخش و خوبی دارد شاید شما هیچ استانی یا واحدی را پیدا نکنید که به این شکل جذاب باشد و از نظر آموزشی نیز فضای بسیار قوی دارد.

مدیری همه موفقیت هایش را مدیون زحمات پدر و مادرش دانست و از آنان به دلیل حمایت‌های همه جانبه شان تشکر کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار