کد خبر:۶۷۴۹۳۲

دیده‌بان حقوق بشر خواستار توقف فروش اسلحه به عربستان شد

سازمان دیده‌بان حقوق بشر روز دوشنبه همزمان با سومین سالروز تجاوز نظامی ائتلاف به سرکردگی عربستان به یمن خواستار توقف فروش اسلحه به ریاض شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، این سازمان در گزارش روزانه خود آورده است، تداوم جنگ در یمن از سوی ائتلاف به سرکردگی عربستان سبب شده تا یمن که در شرایط عادی یک کشور فقیر به شمار می‌رود به بحران انسانی کشیده شود.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر با اشاره به نقش «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در هدایت این جنگ خواستار پاسخگویی او در برابر جنایت‌های صورت گرفته شد.

پیش از این «احمد بن شمسی» سخنگوی این سازمان نیز گفته بود: محمد بن سلمان به عنوان وزیر دفاع و یکی از رهبران بارز عربستان مسئول همه حوادثی است که در یمن رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: به همین دلیل ما از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهیم تحریم‌ها و مجازات‌هایی علیه وی اعمال کند، چرا که ائتلاف عربستان به شکل فاجعه باری قوانین بین‌المللی جنگی را نقض کرده است.
بن شمسی در ادامه افزود: دیده‌بان حقوق بشر موارد بسیاری در ارتباط با نقض قوانین جنگی به دست نیرو‌های تحت امر ائتلاف عربستان ثبت کرده است.
وی همچنین محاصره یمن به دست ائتلاف عربستان را اصلی‌ترین دلیل بحران انسانی در یمن دانست.

عربستان همراه با امارات، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن 'عبدربه منصور هادی' رئیس جمهوری مستعفی یمن به قدرت کرد.

کشور‌های همپیمان عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بی نتیجه بودن آن به تدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعه طلبانه و طمع ورزی‌های خاص خود در یمن به حضور نظامی اش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.

این تجاوز نظامی تاکنون نتیجه‌ای جز کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیون‌ها تن از شهروندان محروم و فقیر و ویرانی زیرساخت‌های این کشور نداشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار