۵۸ هزار خادم در قرارگاه مرکزی راهیان نور ساماندهی شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۰۴۹

۵۸ هزار خادم در قرارگاه مرکزی راهیان نور ساماندهی شدند

دبیر قرارگاه راهیان نور گفت: حدود ۵۸ هزار خادم در قرارگاه مرکزی راهیان نور ساماندهی شدند.
۵۸ هزار خادم در قرارگاه مرکزی راهیان نور ساماندهی شدند
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سردار یعقوب سلیمانی امروز در جلسه ستاد مرکزی راهیان نور با بیان اینکه پیشرفت حرکت راهیان نور را شاهد هستیم، اظهار داشت: می‌توان گفت که با وجود محدودیت‌ها، کارنامه خوبی در زمینه حرکت راهیان نور داریم.

وی با بیان اینکه بهبود زیرساخت‌ها در یادمان‌ها به‌خوبی مشاهده می‌شود، افزود: حدود ۵۸ هزار خادم در قرارگاه مرکزی راهیان نور ساماندهی شدند همچنین در زمینه تامین مایحتاج کاروان‌ها تهیه همه مایحتاج از خوزستان به همه استان‌ها ابلاغ شده است.

دبیر قرارگاه راهیان نور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند که باید در زمینه راهیان نور کار اجتماعی و فرهنگی انجام شود، بیان کرد: در همین زمینه اقداماتی در جهت ارائه خدمات اجتماعی و فرهنگی به زائران کاروان‌های راهیان نور برنامه‌ریزی و انجام شده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار