شرایط مناسبی بر اقتصاد ترکیه حاکم نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۸۵۹
رهبر حزب سعادت:

شرایط مناسبی بر اقتصاد ترکیه حاکم نیست

تمل کاراملا اوغلو رهبر حزب سعادت ترکیه گفت: اقتصاد کشور در تنگنا قرار دارد و شرایط مناسبی بر آن حاکم نیست.
شرایط مناسبی بر اقتصاد ترکیه حاکم نیست
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه ملی، کاراملا اوغلو در جمع حامیان حزب سعادت در هلند اظهار کرد: احزاب در کشور می‌توانند رقیب یکدیگر باشند، اما دشمن هم نیستند چرا که دشمنی با یکدیگر به منافع ملی کشور آسیب خواهد رساند.

وی بیان کرد: اداره کشور فقط با یک دیدگاه نمی‌تواند دستاورد‌های مهمی را برای ملت به ارمغان آورد همچنان که امروز شاهدیم جامعه ترکیه با مشکلات عدیده اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند.

کاراملا اوغلو مدعی بی اعتمادی مردم نسبت به عدالت موجود در کشور ترکیه شد و تاکید کرد: وجود بیش از سه میلیون بیکار در جامعه، کسری تجاری ۷۷ میلیارد دلاری، توزیع ناعادلانه درآمد، میزان حداقل حقوق پایین‌تر از خط فقر و نرخ بالای بهره بانکی نشانگر آن است که اقتصاد کشور در مسیر درستی حرکت نمی‌کند و آرام آرام بر آرامش جامعه لطمه می‌زند.
 

تمل کاراملا اوغلو رهبر حزب اسلامگرای سعادت در هفته‌های اخیر به منتقد سرسخت حزب حاکم عدالت و توسعه تبدیل شده است به طوری که طی روز‌های اخیر بار‌ها مواضع انتقادی شدید علیه حزب حاکم در عرصه سیاست داخلی و خارجی ابراز کرده و حتی پیشنهاد رسمی و غیر رسمی حزب حاکم برای ائتلاف را نپذیرفته و به آن پاسخ منفی داده است.

وی اواخر اسفند ماه ۹۶ با شرکت در کنگره استانی حزب سعادت در کارامان اظهار کرد: امروز در اطراف کشورمان جنگ و خونریزی جریان دارد و چهار طرف ما را آتش فرا گرفته است.

وی بیان کرد: واکنش هر دولتی نسبت به تهدیدات خارجی علیه امنیت ملی و مرزهایش طبیعی است و مقابله با تهدیدات حق آن کشور است، اما نباید این موضوع را به اهرمی در سیاست داخلی تبدیل کند.

وی به موضوع ائتلاف انتخاباتی در ترکیه اشاره و اظهار کرد: 'می گویند بیایید به ائتلاف جمهور بپیوندید، اما مگر من دیوانه هستم که زیر بار چنین مسئولیتی بروم. '

وی ماه گذشته میلادی در نشست گروهی با اعضای حزب سعادت نیز به انتقاد از شرایط حاکم ترکیه پرداخت و اظهار کرد: در کشوری که عدالت و برابری حاکم نباشد، صلح و ثبات نیز هم وجود ندارد و مردم آن جامعه شاد نخواهند بود.

وی بیان کرد: امروز گفتمان خطرناکی در کشور حاکم شده که هر کسی را که مانند آن‌ها فکر نکند، وطن فروش و خائن معرفی معرفی می‌کنند، اما توصیه من به آن‌ها این است که دست از این روش نامطلوب بردارند و گر نه روزی همین وضعیت ناگوار بر آن‌ها حاکم خواهد شد.

وی روند جاری در دادگاه‌های ترکیه را نامطلوب توصیف کرد و افزود: امروز قضات دادگاه‌های ترکیه پس از صدور رای، نگران آینده خود هستند که مبادا رای صادره موجب تضعیف جایگاهشان شده باشد که این شرایط حاکم در دادگاه موجب شده ۸۵ درصد مردم ترکیه اعتمادی به مراجع قضایی نداشته باشند.
منبع: ایرنا
پربازدیدترین آخرین اخبار