کد خبر:۶۷۵۹۱۹
طی تفاهم‌نامه‌ای؛

همکاری‌های علمی بین‌المللی در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گسترش یافت

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با مراکز دانشگاهی پزشکی وین از گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا آی رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گفت: در راستای توسعه و گسترش دامنه فعالیت‌های علمی در ارتباط با نقشه برداری مغز و حوزه‌های علوم شناختی مغز و نیز با هدف بهره مندی از دانش و اطلاعات بین المللی، تفاهم نامه‌ای میان آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و مراکز دانشگاهی پزشکی وین منعقد شد.

وی افزود: با تبادل این یادداشت تفاهم همکاری میان آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و دانشگاه پزشکی وین، زمینه برای استفاده از تجهیزات و امکانات این مراکز علمی و نیز تبادل تجارب و انتقال یافته‌ها میان محققان و اساتید ایران با اتریش فراهم شده است.

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برقراری ارتباط علمی و تحقیقاتی با اساتید و محققان ایرانی مقیم خارج از کشور را یکی دیگر از اقدامات و فعالیت‌های این مرکز در سال گذشته و در راستای بهره مندی از آخرین دستاورد‌های علمی در سطوح بین المللی در نقشه برداری مغز و حوزه علم شناختی مغز دانست.

وی یادآورشد: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز همچنین با پانزده مرکز دانشگاهی در داخل کشور نیز تفاهم نامه همکاری مبادله کرد و با برگزاری پنج نشست تخصصی با همکاری اساتید خارجی، پانزده کارگاه مهارتی و بیست و هشت کارگاه تخصصی توانمندسازی، زمینه برای تبادل اطلاعات و ارایه راهکار‌هایی برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی فراهم شد.

وی با اشاره به اینکه گسترش همکاری و برقراری ارتباط با مراکز تحقیقاتی داخل کشور از دیگر فعالیت‌های سال جاری آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز است، گفت: به دنبال توسعه فعالیت‌های آموزشی و ترویجی، ده‌ها پروژه در نتیجه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حیطه علوم شناختی مغز و نقشه برداری مغز در سطح کشور به اجرا در آمد و کارگاه‌های آموزشی در دوازه استان کشور نیز دایر شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار