کد خبر:۶۷۶۸۶۸

دیدار بن سلمان با جورج بوش پدر و پسر

ولیعهد عربستان سعودی در جریان سفر دو هفته‌ای به آمریکا با جورج بوش پدر و پسر، روسای جمهور اسبق آمریکا دیدار کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی در جریان سفر دو هفته‌ای خود به آمریکا با «جورج اچ دبلیو بوش» (جورج بوش پدر) و پسرش «جورج دبلیو بوش»، روسای جمهور اسبق آمریکا دیدار کرده است. 

به نوشته روزنامه دیلی‌صاباح، این دیدار یک هفته بعد از آن انجام شده که یک قاضی در نیویورک با درخواست عربستان سعودی برای رد شکایت‌های خانواده‌های قربانیان حادثه ۱۱ سپتامبر را مخالفت کرد.

مطابق این گزارش، «جورج بوش پدر» روز شنبه عکسی از این دیدار را منتشر کرد. در این عکس، علاوه بر جورج بوش پدر و پسر، «خالد بن سلمان»، سفیر عربستان در آمریکا، «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی و «جیم بیکر»، وزیر خارجه اسبق آمریکا دیده می‌شوند. 

این دیدار در شرایطی انجام می‌شود که نقش رژیم عربستان سعودی در حملات ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۱۱ به واسطه شکایت قربانیان این حملات از حکومت آن کشور در دادگاهی در نیویورک بار دیگر در مدار توجه قرار گرفته است.  

از میان ۱۹ هواپیماربای دخیل در حملات ۱۱ سپتامبر که در زمان ریاست‌جمهوری جورج بوش پسر اتفاق افتاد ۱۵ نفر شهروند عربستان سعودی بودند. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۹
"سلطنت" اونم موروثی، در عربستان اشکال نداره اما در ایران باید دموکراسی البته نوع مورد پذیرش آمریکا باید برقرار باشه وگرنه خلاف حقوق بشر است!چقدر سیاستمداران امریکایی پلیدند و چقدر مردم دنیا را نفهم فرض گرده اند!
امریکاییها نخواهند گذاشت تا کشورهای امثال عربستان به سمت دموکراسی بروند چون ممکن است در آنها فردی به حکومت برسد که زیردست یا زیر نفوذ امریکا نباشد!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار