کد خبر:۶۷۷۱۷۳

آلمان پناهجویان ارمنستان و گرجستان را به کشورهایشان باز می‌گرداند

آلمان قصد داردتاکشور‌های ارمنستان و گرجستان را کشور‌های امن اعلام کند تا بدین صورت پناهجویان این دو کشور را به کشورهایشان بازگرداند.
آلمان پناهجویان ارمنستان و گرجستان را به کشورهایشان باز می‌گرداند
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دویچه وله، در آینده جهادگرانی که در آلمان تابعیت دوگانه دارند، حق شهروندی آلمان را از دست خواهند داد. به گفته اشتفان مایر، معاون پارلمانی وزارت کشور آلمان، این یک "هدف عاجل" است. مایر پیش‌بینی می‌کند که طرحی قانونی به این منظور در سال جاری به دولت پیشنهاد شود.

هورست زه‌هوفر، وزیر کشور آلمان، علاوه بر این می‌خواهد در کنار مراکش، تونس، الجزیره، کشور‌های ارمنستان و گرجستان را هم به عنوان "کشور‌های امن" اعلام کند. به این ترتیب آلمان امکان خواهد یافت پناهجویان این کشور‌ها را که با تقاضای پناهندگی‌شان موافقت نشده به کشور‌های خود بازگرداند.

بنا به گزارش اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی آلمان در سال گذشته میلادی (۲۰۱۷) حدود ۳۵۰۰ نفر از گرجستان و بیش از ۳۸۰۰ نفر از ارمنستان در آلمان تقاضای پناهندگی کرده‌اند. در ژانویه امسال نیز ۷۴۵ نفر و در ماه فوریه حدود ۶۰۰ نفر دیگر از این کشور تقاضای پناهندگی خود را در اختیار مسئولان ادارات مربوطه آلمان قرار داده‌اند. این تعداد بیش از آمار متقاضیان پناهندگی این کشور در دو ماه اول سال گذشته است.

به گفته معاون پارلمانی وزارت کشور آلمان تعداد درخواست‌های پناهندگی اتباع گرجستان از سال ۲۰۱۷ افزایش یافته است و این به دلیل برداشتن محدودیت ویزا برای ورود اتباع این کشور به آلمان است. اشتفان مایر قرار دادن گرجستان در حوزه کشور‌های امن را در آلمان "بسیار قابل قبول" خواند.

در سال‌های اخیر حزب سبز‌ها در پارلمان آلمان مانع از آن شد که کشور‌های زیادی به عنوان "کشور امن برای زندگی" در آلمان شناخته شوند. به نظر مایر حزب سبز‌ها نگرش خود به این موضوع را تغییر خواهد داد و او در مذاکرات تشکیل دولت جدید به این مسئله پی برده است که سبز‌ها برخورد بازتری نسبت به این موضوع دارند.

معاون پارلمانی وزارت کشور آلمان از نظر شورای مرکزی یهودیان این کشور مبنی بر پس‌گرفتن اقامت مهاجرانی که برخورد یهودی‌ستیزانه دارند دفاع کرد. او گفت: از این موضوع حمایت می‌کند و برای او قابل درک است که در صورت لزوم وزارت کشور این امکان را بیابد که اقامت این فرد را پس بگیرد. مایر گفت: «زیرا این فرد با عمل خود نشان داده است که با ارزش‌ها و باور‌های قانون اساسی ما و پایه‌های دموکراتیک و لیبرال آن مخالف است.»

یوزف شوستر، رئیس شورای مرکزی یهودیان آلمان، در مصاحبه با روزنامه "ولت‌ام زونتاگ" این خواست را مطرح کرده و گفته بود: «همه کسانی که در آلمان زندگی می‌کنند باید به سنت‌ها و ارزش‌های آلمان پایبند باشند.» شوستر همچنین گفته بود نباید به کسانی که آمادگی پذیرش هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی را ندارند اقامت دائم آلمان داده شود.

بورگهارد لیشک، سخنگوی پارلمانی حزب سوسیال دموکرات آلمان گفت که تقاضای رئیس شورای مرکزی یهودیان آلمان در واقع از اول ژانویه ۲۰۱۶ در این کشور اجرا می‌شود و آخرین ائتلاف بزرگ دولتی آلمان در پایه‌های قانونی این تقاضا را در "قانون اقامت" مهیا کرده است.

کاترین گورینگ اکارت، رئیس فراکسیون سبز‌ها نیز با تایید خواست یوزف شوستر گفت که این موضوع را "درخواست مهمی برای مقابله با افزایش یهودی‌ستیزی در آلمان" می‌داند. او، اما تاکید می‌کند که با وضع قوانین سخت‌تر نمی‌توان جلوی افکار یهودی‌ستیزانه را گرفت و به این منظور باید در جهت روشنگری افکار عمومی تلاش کرد.
برچسب ها:
پناهجویان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار