آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۷۱۹۹

ایسنا: روحانی کجاست که از نرخ ارز مکدر نمی‌شود؟!

یک خبرگزاری اصلاح‌طلب به کنایه نوشت آقای رئیس‌جمهور اکنون کجاست که از دلار ۵۷۰۰ تومانی مکدر نمی‌شود!

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ایسنا از قول مجیدرضا حریری نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین نوشت: زمانی که دلار ۴۲۰۰ تومان شد. سخنگوی دولت گفت که «خاطر رئیس‌جمهور مکدر شده است»، اما حالا نمی‌دانیم امروز که به بیش از ۵۰۰۰ تومان رسیده خاطر رئیس‌جمهور در چه حال است! بهتر است به جای این صحبت‌ها، مسائل را با مردم درمیان بگذاریم. اگر منابع ارزی در دسترس دولت نیست و نمی‌تواند همه ارزی که در خارج دارد را مدیریت کند به مردم بگوید که توقعات مردم با اتفاقات واقعی که در اقتصاد می‌افتد هم سطح شود.
وی اضافه کرد: این ندانستن مردم و نبود اطلاعات کافی به توقعاتی دامن می‌زند که خودش می‌تواند باز هم قیمت ارز را دچار نوسان کند.
وی ادامه داد: دو مسئله می‌تواند به آرامش در بازار ارز کمک کند؛ یکی بیان حقایق وضعیت اقتصادی و ارزی با مردم و دومی شفاف بودن روابط اقتصادی و گردش‌های حساب‌های کلان.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار