کد خبر:۶۷۷۳۴۴
زارعی:

پول‌های هنگفت تشخیص و درمان بیماری‌ها بخش آموزش پزشکی را ضعیف می‌کند

دبیر علمی اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران گفت: این نگرانی وجود دارد که به خاطر پول‌های هنگفتی که برای تشخیص و درمان بیماری‌ها صرف می‌شود، بخش آموزش و تحقیق در پزشکی تضعیف شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی زارعی دبیر علمی اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران در آستانه برگزاری اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران گفت: این همایش با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران و دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج با موضوع بیماری‌های داخلی، عفونی و گرمسیری، سم شناسی، غدد و مغز و اعصاب در روز‌های ۲۹ تا ۳۱ فروردین در سالن همایش‌های بیمارستان فرهیختگان برگزار می‌شود.

وی با بیان این مطلب که روز اول همایش به بیماری‌های مغز و اعصاب اختصاص دارد، افزود: در روز دوم بیماری‌های عفونی و ویروسی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در روز سوم بیماری‌های غدد و متابولیسم مطرح می‌شود.

به گفته زارعی، ۹ سخنران خارجی به همراه اساتید برجسته از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در این همایش سخنرانی خواهند کرد.

وی از برگزاری یک روز آموزشی برای رزیدنت‌ها و دستیاران قبل از آغاز همایش خبر داد و گفت: پزشکان در دو صنعت درگیر هستند، نخست کار در بیمارستان‌ها و ارائه خدمات بالینی به مردم و بخش دوم آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها است که این دو کار با یکدیگر تفاوت دارد.

زارعی با بیان این مطلب که در همه جای دنیا این دو بخش یعنی آموزش و بالین از یکدیگر جدا هستند، تاکید کرد: متاسفانه ایران تنها کشوری است که این دو را با هم ترکیب کرده است.

وی ادامه داد: در زمانی که این دو بخش پزشکی با یکدیگر ترکیب شده‌اند، این پزشک است که باید تصمیم بگیرد بیشتر وقت خودش را صرف بالین کند یا به امر آموزش و تحقیق بپردازد.

دبیر علمی اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران با اشاره به این مطلب که جذابیت کار‌های درمانی مخصوصا به خاطر پاداش مالی خیلی بیشتر از تحقیق و آموزش است، افزود: این نگرانی وجود دارد که به خاطر پول‌های هنگفتی که برای تشخیص و درمان بیماری‌ها صرف می‌شود، بخش آموزش و تحقیق در پزشکی تضعیف شود.

وی تاکید کرد: بر همین اساس هدف ما از برگزاری این همایش برجسته کردن پزشکی آکادمیک و نشان دادن آموزش و تحقیق است که سهم زیادی در حیات دانشگاه‌ها دارد.

زارعی افزود: در کشور‌های دیگر یک پزشک وقتی در بخش آموزش و تحقیق مشغول به کار می‌شود با پزشک دیگری که در بالین مشغول کار است به لحاظ درآمدی تفاوتی بین این دو وجود ندارد، اما متاسفانه در کشور ما و به خاطر ترکیب آموزش و بالین در پزشکی این نگرانی وجود دارد که در طول زمان بخش آموزش پزشکی صدمه ببیند.
 
وی خاطرنشان کرد: ثبت نام دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در تمام این مراحل رایگان خواهد بود و اعضاء هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور نیز با ۵۰ درصد تحفیف صورت خواهد گرفت. همچنین ثبت نام از طریق وب سایت www.academicmedicine.ir انجام می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار