آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۷۶۴۷
انتشارات معتبر اشپرینگر منتشر کرد؛

دهمین کتاب استاد ممتاز دانشگاه علم‌وصنعت راهی بازار جهانی شد

کتاب «الگوریتم‌های فراکاوشی برای طراحی سازه‌های با مقیاس واقعی» تالیف استاد و دانش‌آموخته ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران توسط انتشارات معتبر اشپرینگر منتشر شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کتاب «الگوریتم‌های فراکاوشی برای طراحی سازه‌های با مقیاس واقعی» تالیف علی کاوه (استاد ممتاز دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران) و مجید ایلچی قزاآن (دانش آموخته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران)، اوریل ۲۰۱۸ توسط انتشارات معتبر اشپرینگر منتشر شد. این کتاب دهمین کتاب کاوه است که توسط انتشارات بین المللی به بازار جهانی راه یافته و در اختیار دانشمندان، اساتید و دانشجویان این رشته قرار گرفته است.

کتاب تخصصی "الگوریتم‌های فراکاوشی برای طراحی سازه‌های با مقیاس واقعی" حاصل تجربیات دو دهه این استاد برجسته دانشگاه است و موضوع بهینه یابی و طراحی بهینه سازه‌های بزرگ مقیاس را مورد بررسی قرار می‌دهد. این کتاب در ۷ فصل تنظیم و مباحثی نظیر طراحی خرپاها، قابها، شبکه‌های، چلیک ها، گنبد‌ها و آنتن‌ها به تفصیل بیان شده است.

کتاب مذکور به طور خاص برخی از جدیدترین الگوریتم‌های فراکاوشی- که پتانسیل بالایی در حل مسائل پیچیده بهینه ‎سازی سازه‌های بزرگ مقیاس را دارا هستند- معرفی کرده و ضمن بیان مبانی نظری مورد استفاده در توسعه این الگوریتم‌ها، به معرفی نحوه پیاده سازی کاربرد هر یک از آن‌ها برای حل مسائل بهینه سازی پرداخته است.
 
برنامه روش‌های به کار گرفته شده، در پیوست کتاب ارایه شده است.

کاوه، عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، عضو دائم فرهنگستان جهان و عضو دائم فرهنگستان علوم و هنر اروپا و استاد ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران، دارنده بیش از ۶۰۰ مقاله در مجلات بین المللی و ۱۵۰ مقاله ارایه شده در کنفرانس‌ها است.
 
وی ۱۰ کتاب بین المللی و ۲۳ کتاب به زبان فارسی تالیف و تدوین نموده است.

گفتنی است الگوریتم‌های فراکاوشی، برای بهینه سازی سیستم‌ها و بالاخص سازه‌ها کاربرد دارند و خوشبختانه ۱۵ مورد از الگوریتم‌های موجود در این زمینه، توسط کاوه و دانشجویان وی گسترش یافته و در سطح جهانی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار