آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۸۳۲۳

جانسون: در حال حاضر هیچ پیشنهادی برای حمله به سوریه وجود ندارد

وزیر خارجه انگلیس گفت که هدف حملات به سوریه، فرستادن پیامی به این کشور بود و به اسد فشار خواهند آورد تا به میز مذاکره بیاید.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس گفت: نمی‌توانند مطمئن باشند که بشار اسد رئیس جمهور سوریه همچنان تسلیحات شیمیایی در اختیار دارد.

جانسون در مصاحبه با شبکه بی. بی. سی گفت: در حال حاضر هیچ پیشنهادی برای حمله در آینده به سوریه وجود ندارد و هدف حملات روز گذشته، فرستادن پیامی به سوریه بود.

وزیر خارجه انگلیس گفت که نمی‌دانند حکومت اسد چگونه به شلیک موشک واکنش نشان می‌دهد و افزود «ما همچنان به اسد فشار خواهیم آورد تا به میز مذاکره بیاید».

وی مدعی شد حمله انگلیس و متحدانش به سوریه ضروری بود تا جلوی حملات شیمیایی نه تنها از سوی حکومت اسد بلکه دیگر کشور‌ها باشد، چون می‌بینند که کسی در جهان در مقابله با این حملات ایستاد.

جانسون افزود، این حملات در راستای تغییر رژیم در سوریه صورت نگرفته بلکه هشدار علیه استفاده از تسلیحات شیمیایی بود.

بامداد روز شنبه انگلیس با همراهی آمریکا و فرانسه به بهانه مقابله با حمله شیمیایی ادعایی در شهر دوما، حملاتی را به سوریه آغاز کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار