کد خبر:۶۷۸۷۱۰
غلامی:

کارگروه‌های تخصصی شورای تحول علوم انسانی باید تعامل بیشتری با دانشگاه‌ها داشته باشند

وزیر علوم به منظور بهره‌گیری بیشتر از ظریفت استادان و نخبگان بر لزوم ارتباط گسترده‌تر کارگروه‌های شورای تحول علوم‌انسانی با دانشگاه‌ها تاکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر دوشنبه در نشست شورای تحول و ارتقای علوم انسانی تاکید کرد: به منظور استفاده بیشتر از ظرفیت کارشناسی و تخصص استادان و نخبگان دانشگاهی کشور، کارگروه‌های تخصصی فعال در شورای تحول علوم انسانی در ارتباط، هماهنگی، تعامل و همفکری گسترده‌تر با دانشگاه‌ها این موضوع مهم را دنبال کنند.

یکصدو پنجاه و یکمین جلسه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی با حضور منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، غلامعلی حداد عادل، رییس شورای تحول در علوم انسانی، حجت الاسلام و المسلمین محمدیان، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، اعضا و مسئولان کارگروه‌های متنوع این شورا در محل وزارت علوم برگزار شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار