آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۳۴۱
در همایش «زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب» مطرح شد

وصول ۱۰۰ مقاله به همایش «زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب کشور» / ۴۰ مقاله به مرحله ارائه راه یافت

دبیر علمی همایش «زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب کشور» از ارسال ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: در مرحله اول ۷۰ مقاله پذیرش شد و در نهایت با نظر داوران ۴۰ مقاله به مرحله ارائه راه یافت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش «زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب کشور» با حضور پژوهشگران و صاحب‎نظرانی از استان‌های غربی کشور در دانشگاه کردستان آغاز شد و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.

این همایش توسط انجمن زنان پژوهشگر تاریخ و امور بانوان و خانواده استانداری کردستان با همکاری پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‎های صورت گرفته، در این همایش ۱۰ پنل تخصصی از پژوهشگران غرب کشور حول محور‌های مباحث نظری و روش شناسی، زنان و تاریخ نگاری، نقش زن در سیاست مناطق غربی ایران، زنان و اقتصاد، زنان در اجتماع و فرهنگ، زن و مطالعات مردم شناسی، زن و آثار و ابنیه تاریخی، دین و مطالعات تطبیقی ارائه خواهد شد و در ادامه تجلیل از زنان سرآمد کردستان در حوزه‌های مختلف و برگزاری نمایشگاه‌هایی از اسناد موجود در رابطه با زنان منطقه غرب کشور، توانمندی‌های زنان سرپرست خانوار، نمایشگاه عکس زنان غرب کشور و صنایع دستی زنان از اهم برنامه‌های این همایش خواهد بود.
 
وصول ۱۰۰ مقاله به همایش «زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب کشور

دبیر علمی همایش «زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب کشور» از ارسال ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: در مرحله اول ۷۰ مقاله پذیرش شد و در نهایت با نظر داوران ۴۰ مقاله به مرحله ارائه راه یافت و طی همایش در پنل‌های ۱۵ دقیقه‌ای ارائه خواهند.

الهام ملک زاده  در در افتتاحیه همایش «زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب کشور» که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: انجمن زنان پژوهشگر تاریخ اولین انجمن علمی تاریخ ایران است که به مدت 19 سال در کشور سابقه فعالیت دارد.
 
وی افزود: بر اساس اهداف انجمن، هر دو سال یکبار سلسله همایش‌هایی با محوریت مطالعات زنان در زمینه‌های مختلف برگزار می‌شود که اخیرا همایش‌ها جنبه ملی پیدا کرده و چهارشنبه 29 فروردین نیز هشتمین همایش در کردستان با عنوان «زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب کشور» برگزار شد.
 
دبیر علمی همایش عنوان کرد: در راستای اهداف این همایش و از فروردین ماه سال 96 تا اسفند ماه تمام نشست‌ها و سخنرانی‌های ماهانه انجمن زنان پژوهشگر تاریخ به این مسئله اختصاص داده شد و مقرر بود پیرو سایر همایش‌ها، پیش همایشی در یکی از استان‌های غرب کشور برگزار شود و کرمانشاه برای این مهم انتخاب شد که به دلیل زلزله، امکان برگزاری نبود و به همین دلیل بهمن ماه 96 در تهران برگزار شد.
 
وی در خصوص دلایل برگزاری این همایش در کردستان نیز تصریح کرد: پس از تصمیم هیئت مدیره انجمن جهت برگزاری این همایش، فراخوان داده شد که خوشبختانه دانشگاه کردستان با دارا بودن دیدگاه علمی از این مهم استقبال کرده و کردستان برای برگزاری این همایش انتخاب شد.
 
ملک زاده از ارسال ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: در مرحله اول ۷۰ مقاله پذیرش شد و در نهایت با نظر داوران ۴۰ مقاله به مرحله ارائه راه یافت و طی همایش در پنل‌های ۱۵ دقیقه‌ای ارائه خواهند شد.
 
وی ادامه داد: گرچه آثار مختلفی از همه استان‌های غرب کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد؛ اما بیش ترین تعداد مقالات ارسال شده متعلق به پژوهشگران و اساتید حوزه مسائل زنان کرد است.

لازم به ذکر است این همایش به همت انجمن زنان پژوهشگر تاریخ، پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان و امور بانوان استانداری کردستان برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار