
رونمایی از ۲ کتاب عکس در انجمن عکاسان دفاع مقدس

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برای اولین بار گروهی از عکاسان پیشکسوت به همت انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس در برنامه ای با عنوان «عصرگاهی یادگاران» حضور خواهند یافت.
این برنامه با حضور حدود 100 نفر از عکاسان برجسته و پیشکسوت، روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه 97 ساعت 17 در محل انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدسِ بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار خواهد شد. همچنین در این برنامه از دو کتاب جدید منتشر شده از سوی انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس رونمایی خواهد شد.
مجموعه نفیس کتاب عکس «کرمانشاه» و همچنین کتاب عکس «مریم کاظم زاده» از تازهترین مجموعههای منتشر شده انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس است که در اولین نشست فصلی عکاسان پیشکسوت رونمایی خواهد شد.
همچنین در روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه 97 از ساعت 17 نشست «گروه چهل شاهد» با حضور دکتر کمال خرازی از اولین پایهگذاران این گروه در محل انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدسِ بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار خواهد شد.