مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: بسیج طرح حضرت امام (ره) برای امتسازی بود و کسی نباید آن را کلیشهای و تکراری بداند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ محمدجواد نیکروش، مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در جلسه هماندیشی مسئولین نواحی استانی و معاونین سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه ما معتقدیم که تغییر و تحول نیازمند یک تحول گفتمانی است، اظهار داشت: این مهم نیازمند تغییر نگاهمان نسبت به بسیج دانشجویی است.
وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه بخواهیم همان سوالهای قبلی را با قرائت قبلی ببینیم احتمالا به همان پاسخهای قبلی میرسیم؛ لذا باید خوانش جدید از مسائل قبلی داشته باشیم.
نیک روش تاکید کرد: اگر بتوانیم در این دوره جدید نگاهها را عوض کنیم و نگرشها را تغییر بدهیم در این زمان است که هر کسی میداند در هر جایگاهی که قرار گرفته چطور باید راهبردها و سیاستهای خودش را لحاظ کند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: پس ما نیازمند تغییر نگاه هستیم تغییر نگاه میتواند خوانش را از یک مفهوم رایج و کلیشهای تغییر بدهد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه برخی تصور میکنند که بسیج تمام شده است و یا بسیج برای ۳۰ سال قبل بوده حتی بعضیها میگویند مدل نظام انقلاب اسلامی عوض شده است، گفت: علت تمام این حرفها این است که این افراد با مرور زمان نگاهشان را تغییر ندادهاند.
عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) بیان کرد: بسیج طرح حضرت امام (ره) برای امتسازی بود و کسی نباید آن را کلیشهای و تکراری بداند. اگر با این نگاه بسیج فعلی را بررسی کنیم باید ببینیم چقدر توانستهایم بازوی ولایت و امام برای امتسازی باشیم. هر اندازه که با این شاخصها فاصله داشتیم بدانیم که به همان میزان بسیجی نیستیم.
وی تصریح کرد: طبق فرمایش حضرت آقا، ولایت یعنی همبستگی فکری و عملی؛ و ما، چون همبستگی فکری نداریم عملی هم پیدا نمیکنیم و این همبستگی زمانی به اوج خود میرسد که ما به اتحاد فکری با، ولی دست یابیم.
نیک روش با بیان اینکه همگی حتما نیازمند تحول دائمی هستیم، گفت: برای اطمینان از اتقان مسیر و حرکت و گفتمان نیازمند نگاه منظومهای به معارف اسلام، انقلاب اسلامی و امامین انقلاب اسلامی هستیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه الگوهای رفتاری با توجه به ماهیت روابط در الگوی امامت - امت از جنس خط مشگذاری، سیاستگذاری و بهره گیری از ابزارهای زمام داری است، افزود: البته این نگاههای کلان نباید باعث شود از مسائل جزئی غافل شویم. چرا که خیلی وقتها اتقاقات بزرگ با یکسری اقدامات ساده و کوچک انجام میگیرد که نیازمند عزم جدی و همت است.
وی در پایان عنوان کرد: سیاستهای ما بیشتر از این که ابلاغی باشد اعمالی خواهد بود و الزامات آن هم عملی است و این نگاه نیز همانطور که الزاماتی دارد آثاری هم دارد و این امر در هر تغییر و تحولی طبیعی است.