
رئیس دانشگاه اصفهان:
دانشگاه اصفهان آماده پذیرش دانشجوی خارجی است
رییس دانشگاه اصفهان، در دیدار با معاون رئیس دانشگاه هرزن روسیه گفت: دانشگاه اصفهان ظرفیت خوبی برای پذیرش دانشجویان روسی دارد و دانشجو میتواند دو سال در این دانشگاه تحصیل کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون رئیس دانشگاه هرزن روسیه در دیدار با رئیس دانشگاه اصفهان گفت: تمرکز بر آ'موزش زبان روسی در دانشگاه اصفهان و زبان فارسی در دانشگاه روسیه ضروری است و برای تبادل فرهنگی و پذیرش دانشجو آمادگی داریم.
یولیا کوماروا (Yulia Komarova) افزود: اگر دانشجویان ایرانی با زبان روسی آشنا باشند مشکلی برای تحصیل در این کشور ندارد و موسسات و دانشگاه از این دانشجویان حمایت مالی میکنند و برای دانشجویانی که مسلط به زبان انگلیسی هستند نیز حمایتها و تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.
وی بر همکاریهای متقابل و تبادل استاد و دانشجو برای گسترش و اعتلای علم و دانش تاکید کرد.
معاون رئیس دانشگاه هرزن روسیه با اشاره به همکاری روسیه با دانشگاههای چین و اهدای سالانه پنج بورس تحصیلی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری و حمایت مالی از دانشجویان بورسیه گفت: برای ایرانیان امسال هشت موقعیت بورس تحصیلی در رشتههای فنی و پزشکی فراهم شده است.
در این نشست رییس دانشگاه اصفهان، ظرفیت دانشکدهها و پژوهشکدههای این دانشگاه را معرفی کرد و افزود: دانشگاه اصفهان ظرفیت خوبی برای پذیرش دانشجویان روسی دارد و دانشجو میتواند دو سال در این دانشگاه مشغول به تحصیل باشد و یا یک سال در روسیه تحصیل کند و بازگردد.
رئیس دانشگاه اصفهان ظرفیت دانشگاه هرزن را با قدمتی ۲۰۰ ساله بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: با توجه به نزدیکی رشتههای تحصیلی این دو دانشگاه، زمینهی استفاده از منابع تحقیقاتی دو طرف به خصوص منابع علمی و کتب درسی در زمینه تاریخ و زبان شناسی وجود دارد.
در این دیدار لریرنا پوپووا (Irina Popova) رئیس انستیتو نسخ خطی شرقی آکادمی علوم روسیه نیز از موزه دانشگاه اصفهان بازدید و با دکتر بنکدار رئیس موزه دیدار و گفتگو کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.