کد خبر:۶۸۰۲۳۸
چراغی‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

خط مقدم فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه باید کانون‌های فرهنگی باشد/ تشریح جشنواره رویش

دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه شهید چمران گفت: طرح رویش برنامه‌ای بین کانونی و مختص کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه شهید چمران است.

محمدجواد چراغی پور، دبیر شورای هماهنگی کانون‌های دانشگاه شهید چمران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: طرح رویش برنامه‌ای بین کانونی و مختص کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه شهید چمران است.

چراغی پور مطرح کرد: با پیشنهاد ما  کمری دبیر کانون خیریه قدم، به عنوان دبیر اجرایی جشنواره رویش معرفی که با حمایت دانشگاه عهده دار این جشنواره شد، امیدواریم با همکاری سایر دبیران کانون‌ها و مسئولان دانشگاه جشنواره در حد و اندازه‌های دانشگاه شهید چمران برگزار شود.

دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه شهید چمران در تشریح جشنواره رویش گفت: رویش در سه بخش نمایشگاهی، رقابتی و همایشی در دانشکده علوم برگزار می‌شود. بخش نمایشگاهی به مدت سه روز صبح و بعد از ظهر سه غرفه اجتماعی، فرهنگی و اجتماعی داریم.

وی ادامه داد: در بخش همایشی سه شب، به ترتیب معرفی کانون‌های اجتماعی، فرهنگی و مذهبی را داریم. با این معرفی‌ها باعث شناخت بیشتر دانشجویان با عرصه‌های مختلف فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در دانشگاه می‌شود که در نهایت با حضور در کانون‌ها زمینه فعالیت و بروز استعداد‌های خودشان را مهیا می‌کنند.

چراغی پور افزود: در بخش رقابتی که در روز پایانی و همزمان با اختتامیه است که کانون‌ها و دبیران برتر را انتخاب می‌کنیم. در اختتامیه از دبیران کانون‌ها تقدیر می‌شود و سه کانون برتر تندیس‌ها و دبیران برتر در هر حوزه معرفی می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه شهید چمران با انتقاد از برخی موازی کاری‌ها گفت: برنامه‌ها باید درحوزه تخصصی مجریانش اجرا شود، کانون‌ها در مجموعه معاونت فرهنگی بدون اینکه رنگ و بوی جهت گیری داشته باشد فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی می‌کنند، ولی می‌بینیم جشنواره‌های فرهنگی هنری موازی با جشنواره رویش برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در همان زمان انتخاب بنده به عنوان دبیر کانون ها، پیگیر جشنواره رویش بوده‌ایم خیلی موانع و مشکلات داشتیم و همکاری لازم صورت نگرفته بود. ولی شاهدیم برخی برنامه جشنواره فرهنگی هنری را مطرح می‌کنند و خیلی سریع تصویب می‌شود و به سرعت اجرا می‌شود.

محمدجواد چراغی پور گفت: وقتی کانون‌های تئاتر، ادبی و آسیب‌های اجتماعی و ... به صورت تخصصی وارد عرصه فعالیت شده‌اند در برخی موارد برنامه‌هایی با اثر کم و ردیف بودجه زیاد اجرا می‌شوند و مجری آن هم تخصصی ندارد.

دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه شهید چمران افزود: از اهداف این گونه جشنواره‌ها می‌توان به نشان دادن دست آورد‌ها در طول سال تحصیلی مجموعه‌ها و کانون‌های دانشجویی اشاره کرد. در مجموعه کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی بیش از ۳۰۰ برنامه برگزار کرده‌ایم این در حالی است که حال برخی بدون داشتن تعداد برنامه‌های فرهنگی هنری شاخصی اقدام به برگزاری جشنواره فرهنگی هنری کرده‌اند.

وی گفت: پیش از این در بیانیه‌ای مطرح کردیم که این گونه موازی کاری ها، برنامه‌های دانشگاه را به سمت سخیف شدن سوق می‌دهد و چیزی جز ضرر برای دانشگاه ندارد.

خط مقدم فعالیت های فرهنگی دانشگاه باید کانون های فرهنگی باشد/تشریح جشنواره رویش

چراغ پور با بیان اینکه امیدواریم مدیران فرهنگی ما نگاه فرهنگی را حفظ کنند و کمتر وارد بحث‌های حاشیه‌ای شوند، گفت: چندی پیش مصاحبه‌ای را از یکی از مدیران معاونت فرهنگی خواندم که در زمان انتصاب وی گفته بود که تشکلات سیاسی خط مقدم فعالیت‌های فرهنگی هستند، این حرف اشتباه است.

دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه شهید چمران ادامه داد: تشکلات سیاسی به دنبال فعالیت‌های سیاسی‌اند، نه اعتلای فرهنگی در محیط دانشگاه ها؛ این چیزی است که در کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی ما به دنبال آن هستیم.

وی در پایان گفت: امیدواریم با تغییر رویکرد مدیران فرهنگی، خط مقدم فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه، کانون‌های فرهنگی باشند و همچنین پاره‌ای از مشکلات برای اجرای جشنواره رویش برطرف شود تا در حد و اندازه‌های دانشگاه شهید چمران برگزار شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار