کد خبر:۶۸۱۲۲۵
نقوی‌حسینی:

برجام برای بیستمین مرتبه نقض شد/ آمریکا علاقه‌ای به اجرای برجام ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رأی ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در طول ۲ سال و سه ماهی که از زمان تصویب توافق برجام می‌گذارد، بیستمین اقدام نقض برجام از سوی آمریکا به شمار می‌آید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدحسین نقوی‌حسینی با اشاره به طرح اعمال تحریم علیه ایران به بهانه نقض حقوق بشر از سوی آمریکا اظهار کرد: این طرح که اخیرا در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید نشان‌دهنده این است که آمریکایی‌ها همچنان بر خط دشمنی و کینه ورزی خود علیه ملت ایران حرکت می‌کنند و تغییری در رفتار آن‌ها مشاهده نمی‎شود.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی افزود: این اقدام مجلس نمایندگان آمریکا در آستانه زمان اعلام ادامه حضور آمریکا در برجام و تمدید و باقی ماندن در آن، معنای خاصی را منتقل می‌کند و قطعا به معنای نقض آشکار برجام به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: رأی ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در طول ۲ سال و سه ماهی که از زمان تصویب توافق برجام می‌گذارد، بیستمین اقدام نقض برجام از سوی آمریکا به شمار می‌آید و آمریکا در این مدت ۲۰ مرتبه تحریم‌های ناجوانمردانه ناقض حقوق بشر به تصویب رسانده و اجرایی کرده‌اند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با این حساب رفتار دولتمردان آمریکایی بیانگر این است که آن‌ها به هیچ وجه، علاقه‌ای به اجرای برجام ندارند و نمی‌خواهند در این توافق بین المللی باقی بمانند.

به گزارش خانه ملت، مجلس نمایندگان آمریکا با ۴۱۰ رأی موافق در برابر تنها ۲ رأی مخالف طرح اعمال تحریم علیه ایران به بهانه نقض حقوق بشر در این کشور را به تصویب رساند. در این طرح ادعا شده است که ایران به عنوان یک عضو سازمان ملل و از امضاکنندگان اعلامیه جهانی حقوق بشر به طور مرتب این قوانین بین‌المللی را نقض کرده و مقامات این کشور به نقض حقوق بشر مردم خود ادامه می‌دهند؛ بنابراین از دولت آمریکا می‌خواهد تا مانع از ادامه توانایی ایران برای اعمال فشار بر مردم کشورش و استفاده از خشونت علیه آن‌ها شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار