آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۲۰۴۶
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد تاکستان:

مرکز اطلاع‌رسانی و هدایت تحصیلی در دانشگاه آزاد تاکستان تشکیل شد

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد تاکستان گفت: مرکز اطلاع‌رسانی و هدایت تحصیلی داوطلبان با هدف هدایت تحصیلی هوشمندانه آنان برای ورود به دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تاکستان تشکیل شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهروز رحمانی، مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان با اشاره بر ضرورت کارآفرین بودن دانشگاه‌ها گفت: هدایت تحصیلی، مشاوره و معرفی رشته‌های دانشگاهی با هدف آگاهی بخشی به داوطلبان ورود به دانشگاه در تمام طول سال در این واحد دانشگاهی انجام می‌شود.

رحمانی بیان کرد: راه‌اندازی این مرکز اطلاع‌رسانی و هدایت تحصیلی داوطلبان با مساعدت رئیس این واحد دانشگاهی انجام می‌شود، واحد تاکستان با هدف هدایت تحصیلی هوشمندانه داوطلبان و متقاضیان ورود به دانشگاه آزاد اسلامی، اقدام به راه‌اندازی این مرکز کرده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از دلایل تشکیل این مرکز را حساسیت و سردرگمی برخی والدین در ایام انتخاب رشته است و هدایت تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد اسلامی به نوعی کمک و آگاهی‌بخشی به دانش آموزان و متقاضیانی است که قصد انتخاب رشته و ورود به دانشگاه را دارند.

وی افزود: سال‌های اخیر متاسفانه تعداد زیادی از داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها تنها علاقه‌مند به ورود به رشته‌های گروه پزشکی هستند و این در حالی است که در اکثر موارد، این نوع علاقه آگاهانه و به خاطر خود این رشته‌ها نیست؛ بلکه به این دلیل است که مثلا رشته‌های فنی و مهندسی چند سالی است که از بازار کار خوبی بهره‌مند نیستند.


رحمانی تاکید کرد: هر چند داوطلبان حق دارند که این پارامتر را هم در انتخاب خود دخالت دهند، اما واقعیت این است که با توجه به آمار بسیار بالای شرکت‌کنندگان، درصد بالایی از این افراد، پشت سد کنکور متوقف و یا سرگردان می‌شوند؛ اینکه داوطلبان بخواهند بدون شناخت و علاقه آگاهانه و فقط بر اساس یک پارامتر تضمین استخدام بعد از فارغ‌التحصیلی، انتخاب رشته کنند دیگر در هیچ جای دنیا طرز فکر درستی نیست.

مدیر روابط عمومی واحد تاکستان خاطرنشان کرد: امروز معنی ورود به دانشگاه‌ها نسبت به گذشته تغییر فاحشی کرده است و بدین معنا نیست که مانند قبل به صورت تضمینی با فارغ‌التحصیل شدن از یک رشته بتوان استخدام دولتی شد؛ بلکه یک مفهوم نوین و واقعی به نام دانشگاه و دانشجوی کارآفرین ظهور کرده است.

وی گفت: دانشگاه‌ها باید با تکیه بر امکانات و ساختار‌های پژوهشی و تحقیقاتی و کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های متنوع اقدام به تربیت دانشجوی حرفه‌آموز و کار آفرین کنند؛ همان‌طور که تحقق این امر در دانشگاه‌های برتر و نسل چهارم دانشگاه مانند استنفورد و‌ام آی تی کاملا مشهود است؛ دانشگاه‌های ایران هم باید به این سمت حرکت کنند و دانشگاه صرفا یک مؤسسه و ساختمان آموزشی و آموزش غیرحضوری و مکاتبه‌ای و از راه دور نباشد.

رحمانی تصریح کرد: دانشجویان باید در محیط چنین دانشگاه‌هایی خود را مجهز به مهارت‌هایی کنند که بلافاصله یا حتی در حین تحصیل بتوانند کارآفرینی کنند و در این صورت از شانس استخدام دولتی و صنعت بالاتری برخوردارند؛ به عنوان مثال یک فارغ‌التحصیل رشته مهندسی مکانیک که در مرکز تحقیقات انرژی واحد تاکستان با علوم و مهارت‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و انرژی باد و خورشیدی آشنا می‌شود و اقدام به پژوهش می‌کند، به راحتی می‌تواند برای خود و جامعه اقدام به کارآفرینی کند.

وی از خانواده‌ها خواست به طور دقیق با رشته‌ها و آینده‌های شغلی آشنا شوند که برای این منظور، مشاوره لازم برای انتخاب رشته آگاهانه در دانشگاه آزاد تاکستان در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

مدیر روابط عمومی واحد تاکستان اظهار داشت: با توجه به مزیت‌های این واحد دانشگاهی بیان کرد: واحد تاکستان ۶ دانشکده، ۳ مرکز تحقیقات و مرکز رشد و کلینیک تحقیقات انرژی ERC و واحد‌های فن‌آور و مجموعه کاملی از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و بخش‌های دیگر دارد و تاکنون نزدیک به ۴۰ هزار دانش‌آموخته و فرهیخته را برای میهن اسلامی تربیت کرده است.

رحمانی افزود: این دانشگاه دارای بیش از ۱۴۰ رشته متنوع در مقاطع و گرایش‌های مختلف بویژه در تحصیلات تکمیلی است که این موضوع جذابیتی کم نظیر در منطقه و حتی کشور برای انتخاب محل تحصیل به این دانشگاه بخشیده است.

وی اضافه کرد: اکنون واحد تاکستان در ۱۰۰ رشته کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته نیز بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد و دارای تسهیلات و امتیازاتی شامل استادان هیأت علمی تمام وقت و مجرب، کیفیت برتر آموزشی موردنظر صاحبان صنایع و بازار کار، رتبه برتر دانشگاهی کشور و استان، دانشکده‌های مجزا، خوابگاه، سوله‌های ورزشی، زمین چمن و سالن آمفی تئاتر، کتابخانه مجهز و سایت‌های رایانه، مراکز رشد و فناوری و تیم‌های علمی دانشجویی بتن، روبوکاپ، انرژی و موارد دیگر است.

رحمانی تصریح کرد: تخفیف و تقسیط شهریه و اعطای وام بلند مدت و سرویس رفت و آمد، اینترنت پرسرعت و رایگان و برگزاری کلاس‌ها در پایان هفته را از دیگر امتیازات واحد تاکستان دانست و از خانواده‌ها دعوت کرد با بازدید از این واحد دانشگاهی و بخش‌های مختلف آن گامی در شناخت محل تحصیل و توجه بیشتر به آینده فرزندان خود بردارند و دانشگاه را در رسیدن به هدف خود که پرورش دانشجویان برتر در کشور است، یاری کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار