یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: عملیاتی که دو هفته پیش هم در قالب پرتاب ۱۱۰ فروند موشک با مشارکت فرانسه و انگلیس صورت گرفت و تلفات ان به اندازه یک تفنگ ساچمهای هم نبود و نتیجه عملکرد مثلت خشونت در آمریکاست.
حسن عابدینی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو،درخصوص عملکرد محور مقاومت در منطقه گفت:محور مقاومت آرام آرام در حال دستیبابی به پیروزی افسانه یی بر مثلث شرارت پیشه غربی، عربی و عبری در غرب اسیا است. بگونه یی که دونالد ترامپ رییس جمهور امریکا اعتراف کرد، امریکا طی ۱۷ سال گذشته در غرب اسیا افزون بر ۷ تریلیون دلار (معادل ۷۰ سال صادرات نفت ایران در دوران پیش از تحریم) از جیب مالیات دهندگان هزینه کرده، اما هیچ دستاوری نداشته است.
وی ادامه داد:امریکا در دهه دوم قرن بیست و یکم به سبب چالشهای اقتصادی و سیاسی، اختلافات درونی، عدم همراهی کامل هم پیمانان، افزایش قدرت رقبا و ناکامیهای دو دهه گذشته در شرایطی نیست که بتواند به عملیات نظامی گسترده بر ضد هیچ یک از عناصر محور مقاومت دست بزند. جلوی چشمانش شاهد فروپاشی گروههای تکفیری تروریستی است که سالها برای مقابله با فرهنگ جهاد و شهادت، ایجاد فتنه طائفی و تجزیه کشورهای مسلمان به انان دل بسته بود.
این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه کانون این هماوردی هم اکنون در سوریه است که به باتلاقی برای دفن امید امریکاییها در غرب اسیا تبدیل شده است گفت:جایی که اتاق فرماندهی مشترکی به سرکردگی امریکا، صهیونیستها و سعودیها در قالب جنگی بین المللی، شش سال است ان را دچار بحران کرده است.
عابدینی افزود:راهبرد امریکا در این مرحله جلوگیری از تثبیت پیروزی مقاومت در حوزههای سیاسی است. مقاومت اسلامی در نخستین انتخابات پساداعشی در لبنان و عراق قصد دارند به همگان نشان دهد که بیش از مدعیان دروغین دمکراسی به تعیین سرنوشت از طریق صندوق رای پای بند است. گروه ۸ مارس که هوادار مقاومت است در انتخابات ۱۶ اردیبهشت ماه لبنان در مقابل گروه ۱۴ مارس هوادار غرب به میدان میرود. انتخاباتی که در لبنان به مدت ۴ سال به تعویق افتاده است.
این کارشناس مسائل خاورمیانه یادآور شد: مردم در عراق نیز ۲۵ اردیبهشت پای صندوقها میروند. جناح غربی، عربی و عبری مایل به انتخابات ازادانه در غرب اسیا نیست زیرا مشروعیت هیچ یک از هم پیمانان امریکا در غرب اسیا متکی به رای مردم نیست.
عابدینی با اشاره به اینکه امریکا دریافته است قدرت تهدید معتبر نظامی فراگیر بر ضد محور مقاومت را نداردخاطرنشان کرد: بنابر این ایالات متحده ترورهای موردی و عملیات ایذایی را در دستور کار قرار داده است. مهره چینی نهادهای امنیتی و دیپلماتیک ترامپ هم این راهبرد را تایید میکنند.
وی افزود:به همین منظورسکان وزارت خارجه در آمریکا به دست مایک پمپئو رییس پیشین سازمان جاسوسی سیا سپرده که از هواداران لابی قدرتمند خرید و فروش سلاح است. جینا هسپل مدیر پیشین پروژههای برون مرزی سیا که مبتکر شکنجههای قرون وسطایی مانند غرقابی زندانیان هست هم به رییس سیا گمارده است.ومشاور امنیت ملی را هم به جان بولتون داده است که در زمره افراط گرایان محسوب می شود.
عابدینی ادامه داد: این مثلث خشونت طلب تلاش میکند، عملیات ایذایی و افزایش ترور بر ضد مقاومت اسلامی را پیگیری کند که ترور ضد بشری فادی محمد البطش دانشمند فلسطینی عضو حماس در مالزی، صالح الصماد رییس شورای عالی سیاسی یمن و پرتاب جسته و گریخته موشک به خاک سوریه در این چارچوب قابل ارزیابی است. عملیاتی که دو هفته پیش هم در قالب پرتاب ۱۱۰ فروند موشک با مشارکت فرانسه و انگلیس صورت گرفت که سه مجروح برجای گذاشت. عملیاتی که تلفات ان به اندازه یک تفنگ ساچمهای هم نبود.
این کارشناس مسائل خاورمیانه در پایان خاطر نشان کرد:مقاومت اسلامی که روزی نهالی ترد و شکننده بود امروز به درختی تنومند تبدیل شده که شگفتی دوستان و خشم دشمنان را بر انگیخته است. مقاومت به عنوان یک بازیگر عقلانی ضمن محفوظ دانستن حق دفاع مشروع، به صراحت گفته است که دوران بزن درویی تمام شده، اما زمان، مکان، نوع و حجم اتش مقابله به مثل در قبال دشمنان را با درایت تعیین میکند. مقاومت اسلامی که در راهبرد دفاعی به خودکفایی رسیده است از کفایت منطقی برای هرگونه تصمیم گیری در حوزههای نظامی، امنیتی، سیاسی و ... نیز برخوردار است پس تحت تاثیر رخدادهای ابزاری و بحران سازیهای دروغین قرار نمیگیرد.