آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۲۳۹۱

الحوثی: عربستان جرأت جنگیدن با ایران را ندارد

رئیس کمیته عالی انقلابی یمن به اظهارات خصمانه عربستان و امارات واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رسانه‌های خبری، "محمد علی الحوثی" رئیس کمیته عالی انقلابی یمندر واکنش به تهدیدات عربستان علیه ایران گفت: عربستان اگر می‌توانست با ایران بجنگد، این کار را در سوریه انجام می‌داد، همانگونه که ایران این کار را کرد و در کنار همپیمانان خود در سوریه با گروه‌های تروریستی جنگید.

وی در صفحه خود بر روی توییتر نوشت: ژنرال‌های سعودی باید از دامن زدن به تنش‌های رسانه‌ای که از طریق آن تلاش می‌کنند چنین القا کنند که می‌توانند ایران را شکست بدهند دست بردارند.

الحوثی خطاب به عربستان گفت: نبرد در سوریه ادامه دارد و ژنرال‌های ایرانی از سلیمانی گرفته تا کوچکترین سرباز ایرانی نبرد را اداره می‌کنند و ما آن‌ها را در رسانه‌ها می‌بینیم، اما شما کجای سوریه حضور دارید؟ ژنرال‌های شما کجا هستند؟

رئیس کمیته عالی انقلابی یمن گفت: سعودی‌ها جرأت رویارویی با ایران و همپیمانان این کشور در سوریه را ندارد.

الحوثی همچنین در واکنش به اظهارات خصمانه امارات علیه ایران گفت: امارات علنا ایران را تهدید می‌کند، اما مخفیانه برای باقی ماندن شرکت‌های ایرانی در دبی، به التماس می‌افتد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار