آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۲۹۹۴

توضیح لاریجانی درباره «تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام در مجلس»

رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز توضیحاتی درباره نحوه بررسی برجام در مجلس ارائه کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام احمد سالک نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) پارلمان، در مخالفت با لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی، خطاب به علی لاریجانی که ریاست جلسه را برعهده داشت، گفت: یادمان باشد که اعلام کردند برجام در ۲۰ دقیقه در مجلس تصویب شد؛ این برای مجلس خوب نبود، امروز هم اجازه چنین مسئله‌ای داده نشود.

علی لاریجانی نیز در پاسخ به اظهارات نماینده اصفهان، گفت: برجام دو ماه در مجلس مورد بررسی قرار گرفت. فراکسیون‌های مختلف و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ساعت‌ها درباره آن بحث کردند که نتیجه آن در مجلس رأی‌گیری شد. بر روی این موضوع مانور ندهید، زیرا ما هم مجبور هستیم که توضیح دهیم دو ماه بر روی آن بیرون از مجلس و خارج از جلسه علنی کار شده است.
برچسب ها:
مجلس برجام
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰
دو ماه کار کردن و تهش آقای لاریجانی بی توجه به همه اون کارها، هر کاری که دلش می‌خواست کرد. نواب رییس هم اون پایین با انواع تلاش‌ها یاری دادن تا این ماده واحده به سلیقه رییس رای بیاره.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار