«یک وجب روغن» از «احسان‌پور» به نمایشگاه کتاب رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۳۵۴۲

«یک وجب روغن» از «احسان‌پور» به نمایشگاه کتاب رسید

«رضا احسان‌پور» با مجموعه شعر «یک وجب روغن» به نمایشگاه کتاب تهران آمد.
«یک وجب روغن» از «احسان‌پور» به نمایشگاه کتاب رسید
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «یک وجب روغن» پنجمین مجموعه شعر طنز این شاعر است که از سوی نشر «آرما» به چاپ رسیده است. در این کتاب ۸۸ صفحه‌ای، ۳۵ غزل از این طنزپرداز جوان و موفق کشورمان منتشر شده که اکثر آن‌ها حال و هوای نقد و اعتراض دارد.
احسان‌پور پیش از این نقیضه‌ای بر اشعار «فاضل نظری» با عنوان «خنده‌های امپراتور» را نیز با آرما منتشر کرده بود که در آستانه‌ی چاپ نهم قرار دارد.
«نخند» از انتشارات فصل پنجم، «چوپان معاصر» از انتشارات سروش، «من و حافظ» از نشر نون و همچنین مجموعه رباعی نوجوان «شصت در چهار» از انتشارات چرخ فلک، از دیگر آثار طنز احسان‌پور هستند.
علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی می‌توانند کتاب‌های رضا احسان‌پور را از کتابفروشی‌های سراسر کشور و یا به همراه امضای او از سایت «احسان‌بوک» به نشانی www.EhsanBook.ir تهیه کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار