کد خبر:۶۸۳۶۵۳
از مجموعه خصوصی راکفلر

بشقاب «ناپلئون» حراج می‌شود

مجموعه‌ای آثار هنری از هنرمندان معروف متعلق به «دیوید راکفلر» میلیاردر مشهور آمریکایی توسط حراجی کریستیز به فروش می‌رسد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از واشنگتن تایمز، مجموعه‌ای از آثار هنری از «پیکاسو» «مونه» و دیگر هنرمندان معروف متعلق به «دیوید راکفلر» میلیاردر معروف آمریکایی توسط حراجی کریستیز به فروش می‌رسد.

کریستیز اعلام کرده که در فروش روز چهارشنبه، بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار به دست خواهد آمد که این مبلغ به چندین موسسه خیریه‌ای که دیوید راکفلر و همسرش پگی در زمان حیات به آن‌ها کمک مالی می‌کرده‌اند واگذار می‌شود.

دیوید راکفلر آخرین نوه زنده «جان دی راکفلر» بنیان‌گذار شرکت نفتی «استاندارد اویل» بود که سال گذشته میلادی در ۱۰۱ سالگی درگذشت. دیوید راکفلر بیش از ۵۰ سال زندگی مشترک با پگی داشت. پگی ۲۱ سال قبل از دیوید و در سال ۱۹۹۶ درگذشت. این زوج مجموعه‌ای بزرگ از آثار هنری، اثاثیه و اشیا‌ء تزیینی بسیار گرانبها را در طول زندگی مشترک گردآوری کرده بودند. آن‌ها بسیاری آثار هنری و اشیاء گرانقیمت را نیز از نسل راکفلر به ارث برده بودند.

حراجی کریستی اعلام کرده که برخی از این آثار هنری می‌تواند رکورد بالاترین قیمت در بخش مجموعه‌های خصوصی را ازآن خود کند.

حراجی فردا بر هنر قرون نوزدهم و بیستم متمرکز بوده و شامل آثاری از «گوگِن» و «ماتیس» خواهد بود. روز پس از آن به حراج آثار آمریکایی شامل آثاری از «ویلِم د. کوونینگ» «ادوارد هاپر» و «جان سینگر سارجنت» اختصاص خواهد داشت.

بخش‌های بعدی فروش در حراجی کریستی از این مجموعه بر اثاثیه، سرامیک و چینی‌آلات و دکور‌های گرانبها متمرکز خواهد بود. در میان اشیاء به حراج گذاشته شده، یک بشقاب چینی مخصوص دسر متعلق به «ناپلئون» در زمان تبعید هم وجود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار