آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۵۰۸۰
سفیر اتریش درپی خروج آمریکا از برجام؛

اتریش قاطعانه خواستار تعامل و تحکیم روابط خود با ایران است

سفیر اتریش در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقض برجام از سوی آمریکا تاکید کرد که اتریش قاطعانه خواستار تعامل و تحکیم روابط خود با ایران است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اشتفان شولدز شامگاه دوشنبه در جمع تجار استان اردبیل افزود: این سفر که در راستای توسعه تعاملات تجاری و سرمایه گذاری صورت می گیرد، پیام روشنی دارد و آن اینکه اتریش در پی گسترش تعامل و روابط خود با جمهوری اسلامی است.

وی با تاکید بر اینکه خروج آمریکا از برجام در روابط دوستانه ایران و اتریش تاثیری نخواهد داشت، ادامه داد: دولت اتریش تمایل دارد در تمام زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ...روابط خود را ایران توسعه دهد و ما می خواهیم این تمایل را به دنیا نشان دهیم.

سفیر اتریش در تهران اعتماد دو طرفه را مهمترین اصل در مناسبات دو کشور خواند و تصریح کرد: با وجود اینکه می دانیم تحریم ها فعالیت اقتصادی را در ایران با دشواری هایی همراه می کند اما ما برای توسعه همکاری در تمام حوزه ها آماده هستیم.

وی با اشاره به علاقمندی سرمایه گذاران اتریشی برای سرمایه گذاری در ایران و بویژه در برخی از استان های دارای ظرفیت های اقتصادی تاکید کرد که سفر من به اردبیل و مناطق دیگر در راستای تسهیل شرایط برای این سرمایه گذاری ها است.

شولدز بر لزوم رفع موانع سرمایه گذاری در ایران و اتریش تاکید و متذکر شد: باید شرایط و امکانات لازم برای حضور بازرگانان و تجار و سرمایه گذاری در دو کشور فراهم شود.

وی به سابقه مراودات دو کشور اشاره کرد و یادآور شد: ایران و اتریش از دوران شاه اسماعیل صفوی روابط دوستانه ای با هم داشتند و امروز نیز همچنان اراده سیاسی برای تداوم روابط مستحکم بین دو طرف وجود دارد.

سفیر اتریش در عین حال از علاقمندی سرمایه گذاران این کشور برای سرمایه گذاری در بخش های اقتصادی استان اردبیل خبر داد و عنوان کرد: سرمایه گذاران اردبیل نیز برای توسعه مراودات تجاری علاقمند هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار