رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با کسب رتبه دوم در سالهای ۹۴ تا ۹۶ رسیدن به دانشگاه برتر شرق کشور را هدف قرار داده است.
به گزارش گروه گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز گذشته یازدهمین جشنواره دانشگاهی شهید مطهری با حضور امینلو مشاور وزیر و دبیر هیأتامناء دانشگاههای علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.
کاظم قائمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این مراسم اظهار داشت: خراسانجنوبی سومین استان پهناور کشور که در آن سومین مدرسه ایرانی به شیوه جدید در سال ۱۲۸۶ به نام مدرسه شوکتیه راهاندزی شده است.
قائمی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال ۱۳۶۴ با پذیرش ۵۰ دانشجوی پزشکی و ۳۰ دانشجوی پرستاری تأسیس شد، یادآور شد: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۹ دانشکده و سه هزار و ۵۱۱ دانشجو در ۲۴ کدرشته تحصیلی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه تأسیس مدرسه شوکتیه در استان به عنوان سومین مدرسه نوین کشور سرآغاز توسعه آموزشی در خراسانجنوبی بوده است، افزود: تعداد دانشیاران ارتقاء یافته به استادی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پنج نفر و تعداد استادیاران ارتقاء یافته به دانشیاری در این دانشگاه ۲۸ نفر بودهاند.
وی از فعالیت ۲۵۹ هیأت علمی در این دانشگاه خبر داد و افزود: از این تعداد ۷۶ نفر مربی، ۱۳۰ نفر استادیار، ۴۴ نفر دانشیار و ۹ نفر استاد هستند.
قائمی با بیان اینکه دیدگاه و استراتژی هیأترئیسه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ارتقاء سلامت در منطقه از طریق ارتقاء آموزش و پژوهش است، اضافه کرد: هدف این دانشگاه رسیدن به دانشگاه برتر شرق کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به آمار توسعه دکتری حرفهای و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۲ اشاره کرد و گفت: در این راستا در بخش پزشکی و دندانپزشکی شاهد رشد ۶۱ درصدی، کارشناسی ارشد رشد ۱۷۷ درصدی و دستیاری تخصصی ۲۰۸ درصد بودهایم.
وی با اشاره به صدور مجوز دانشکده داروسازی در دیماه ۹۴ یادآور شد: امید است در سال اخیر بتوانیم این دانشگاه را راهاندازی نماییم.
قائمی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی موفق به کسب رتبه ۱۶ کشوری در سال ۹۲، رتبه سوم کشوری در سال ۹۳ و رتبه دوم در سالهای ۹۴ تا ۹۶ شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند یکی از اقدامات موفق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند را راهاندازی مرکز رادیوتراپی و انکولوژی ایرانمهر که با کمک خیران ساخته شده است دانست و اضافه کرد: از زمان راهاندازی این مرکز تاکنون ۴۳۰ بیمار رادیوتراپی و چهار هزار بیمار شیمیدرمانی در این مرکز پذیرش شدهاند.