رئیس اداره فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ثبت ۲۷ اختراع در حوزه تجهیزات پزشکی و داروهای گیاهی از سال گذشته تاکنون در اداره اختراعات توسط دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از نخستین گامهای این دانشگاهها است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی بانشی رئیس اداره فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: ثبت ۲۷ اختراع در اداره اختراعات و ثبت مالکیت ایران، توسط دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، از سال گذشته تاکنون در حوزه تجهیزات پزشکی و داروهای گیاهی ثبت شده که این از نخستین گامها برای پیش روی به سمت نسل سوم دانشگاههای فناور و کارآفرین است.
محمد مهدی بانشی با اشاره به اینکه نسل اول دانشگاه ها، آموزش محور و ارائه درس تئوری از ساختار اصلی اینگونه دانشگاهها بوده است، بیان کرد: ساختار اساسی دانشگاههای نسل دوم، آموزش به همراه تحقیقات و متکی به مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی است.
رئیس اداره فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مطرح کرد: اختصاص فضایی قریب به یک هزار متر تحت عنوان مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج را از اقدامات اساسی در جهت پیش روی به سمت نسل سوم دانشگاهها دانست.
وی گفت: تجهیز بیش از ۵۰ درصد مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی استان را از دیگر فعالیتها در جهت ارتقا سطح فناوری و کارآفرینی است، اختصاص ۱۳ اتاق و دفتر به شرکتهای مختلف فناور محور از دیگر برنامههای مرکز رشد دانشگاه بوده است.
بانشی خاطر نشان کرد: درخواست ۱۶ گروه فناوری استان جهت استفاده از امکانات مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج را موجب ارتقا سطح فناوری و کارآفرینی دانشگاه و استان است و نخستین شرکت دانش بنیان صنعتی دانشگاه، تحت عنوان الکترو طب آسیا در حوزه تجهیزات پزشکی با ثبت بیش از ۸ اختراع، از پیش روترین شرکتهای دانش بنیان استان محسوب میشود.
رئیس اداره فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: ثبت ۵ شرکت و استقرار هستههای فناور همراه با حمایتهای مالی و اقتصادی به مدت یک سال توسط مرکز رشد دانشگاه از اقدامات انجام شده جهت جذب، فعالیت، ثبت اختراع و تولید محصولات بوده است.
وی وجود آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه در فضایی به ابعاد ۷۰۰ متر مربع را موجب پشتیبانی از تحقیقات و خلق محصولات جدید عنوان کرد.
بانشی بیان کرد: ایجاد شورای فناوری در جهت اصلاح قوانین پژوهش و تحقیقات و پیش روی به سمت نسل سوم دانشگاهها از ساختارهای لازم و ضروری مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اعلام است.
وی در خاتمه گفت: حمایتهای مالی و مشاورههای ضروری به هستههای فناور و شرکتهای مستقر در مرکز رشد از دیگر فعالیتهای شورای فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است.