کد خبر:۶۸۷۵۲۷

کشف قاچاق انسان در گمرک به ۸۹ مورد رسید

تعداد کشفیات قاچاق انسان توسط ماموران گمرک با کشف ۱۶ نفر از دو محموله به ۸۹ نفر رسید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از گمرک، ماموران گمرک در تازه‌ترین عملیات از دو محموله جداگانه ۱۶ تبعه یکی از کشور‌های همسایه را کشف کردند. ماموران گمرک در عملیاتی ۱۴ نفر را از داخل بار کامیون‌ها کشف کردند که این افراد قصد داشتند به طور غیرقانونی از طریق مرز‌های ایران وارد ترکیه شوند.

در این عملیات این افراد در محفظه بار یک دستگاه کامیون مخفی شده بودند که با هوشیاری ماموران گمرک و با کمک دستگاه‌های ایکس ری کشف و تحویل مراجع قانونی داده شدند. همچنین طی عملیات دیگری ۲ نفر در یک بار ترانزیتی سولفات مس از مبدأ ازبکستان به مقصد ترکیه مخفی شده بودند که با هوشیاری و رصد دقیق ماموران گمرک کشف شدند.

براین اساس، ماموران گمرک از ابتدای سال جاری تا کنون موفق به کشف ۸۹ مورد قاچاق انسان شده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار