کد خبر:۶۸۸۰۳۴
شریعتی نیاسر:

نظارت‌ها بر مراکز غیردولتی آموزش عالی جدی‌تر دنبال می‌شود

معاون آموزشی وزارت با تأکید بر تقویت بخش غیردولتی در نظام آموزش عالی گفت: نظارت‌ها شدت گرفته و ظرفیت برخی مراکز بدون کیفیت کاهش یافته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم درباره نظارت بر مراکز خصوصی آموزش عالی اظهار کرد: از سه سال پیش نظارت بر فعالیت‌ها و به‌ویژه عملکرد مراکز غیردولتی فعال شده است تا دانشگاه‌های در این حوزه را به طور ویژه مورد بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: کمیسیون ماده ۹ مسئولیت نظارت بر آموزش عالی را بر عهده دارد و بر همین اساس و طی بازخورد‌هایی که از بخش نظارتی دریافت شد در سال‌های گذشته ظرفیت ۳۰ مرکز آموزش عالی به صفر رسید و تعدادی از مراکز هم منحل شدند.

معاون آموزشی وزارت علوم تصریح کرد: البته علاوه بر انحلال مراکز کیفیت پایین در مواردی سطح مراکز غیردولتی ارتقا پیدا کردند و وارد سطح‌بندی دانشگاهی شدند در واقع برنامه داریم به توسعه این مراکز بپردازیم، اما در مواردی که کیفیت رعایت نشود برخورد‌های جدی خواهیم داشت.

شریعتی نیاسر درباره تجمیع آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و تبدیل آن به دانشگاه اظهار کرد: اکنون آموزشکده‌ها در قالب دانشگاه فنی و حرفه‌ای عملکرد قابل قبولی از خود نشان دادند.

وی ادامه داد: با توجه به ثمرات قابل قبول این دانشگاه و شرایط خوبی که دانش‌آموختگان آن از نظر اشتغال دارند اقدام تجمیع آموزشکده‌ها را مثبت می‌دانیم.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: به طور کلی هر گامی که در جهت تجمیع قوا گام بردارد ثمرات خوبی را خواهد داشت و یکی از بند‌های آمایش عالی ایجاد نظام یکپارچه آموزش مهارتی است البته باید کار کارشناسی برای این موضوع انجام شود.

شریعتی نیاسر بیان کرد: باید نیرو‌ها را هم‌راستا با یکدیگر جهت دهی کنیم چرا که خرد جمعی برای اجرای امور نتیجه بهتری خواهد داشت بر همین اساس تجمیع آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای علی‌رغم برخی انتقادات از سوی آموزش و پرورش در آموزش عالی عملکرد قابل قبولی داشته است و از مصادیق این دانشگاه می‌توان به فعالیت دانشکده شریعتی در حوزه ارتقای سطح آموزش مهارتی برای دختران اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار