آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۲۰۷
نماینده ولی فقیه گیلان:

خلاقیت و مشارکت نخبگان دانشگاهی از الزامات موفقیت در اقتصاد مقاومتی است

نماینده، ولی فقیه در استان گیلان گفت: نوآوری، خلاقیت و مشارکت نخبگان دانشگاهی و حوزوی را از الزامات موفقیت در اقتصاد مقاومتی و علوم انسانی است.
خلاقیت و مشارکت نخبگان دانشگاهی از الزامات موفقیت در اقتصاد مقاومتی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده، ولی فقیه در استان گیلان در اختتامیه کنفرانس‌های توسعه علوم انسانی و اقتصاد مقاومتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان مدیریت جهادی را یکی از شاخص‌های اقتصاد مقاومتی برای تسریع و تصمیم‌سازی بهینه در امور جاری کشور دانست.

آیت‌الله رسول فلاحتی بیان کرد: استقبال برخی از کشور‌های جنوب شرق آسیا و آمریکای لاتین از اجرای این طرح در کشورشان نشان‌دهنده الگوی برتر اقتصادی این طرح ارزشمند است.

نماینده، ولی فقیه در استان گیلان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و جذب نخبگان می‌توان چرخه اقتصاد کشور را به خوبی پیش برد و در این صورت در عرصه اقتصاد شاهد شکوفایی‌های عمیق و رو به رشد خواهیم بود.

امام جمعه رشت سبک زندگی اسلامی و اقتصاد مقاوتی را دارای ریشه‌های علمی، قرآنی و مذهبی دانست و گفت: تحقق این امر نیازمند تحقیقات علمی و قرآنی بیشتری است.

وی گفت: نوآوری، خلاقیت و مشارکت نخبگان دانشگاهی و حوزوی را از الزامات موفقیت در اقتصاد مقاومتی و علوم انسانی است و حمایت از کالای ایرانی هویت‌بخشی توانمندی‌های داخلی و تولید ملی است که باید توجه بیشتری به آن شود. حمایت از کالای ایرانی عامل رشد اقتصاد و چرخه اقتصادی است.

فلاحتی با توجه به مشکلات و چالش‌های عرصه اقتصاد، بیان کرد: چالش درونی و بیرونی در اقتصاد وجود دارد و هر وقت که بر جوانان خود در زمینه تکنولوژی، بیوتکنولوژیی، نانوتکنولوژی فناوری و ... باور داشتیم، موفق بودیم.

سیروس بیدریغ رئیس واحد لاهیجان و سیاهکل نیز در این مراسم خام‌فروشی و عدم ایجاد ارزش افزوده را یکی از مشکلات اقتصادی جامعه ایرانی دانست و گفت: حدود ۱۰۶ سال نفت در ایران استخراج و به صورت خام فروخته می‌شود، نفت خام به ۲۵۰۰ کالا تبدیل شده و به قیمت بالایی برای عرضه وارد بازار می‌شود.

بیدریغ خاطر نشان کرد: تنها کسی که به فکر اقتصاد مقاومتی در کشور و کاهش وابستگی به فروش نفت به صورت خام است، شخص مقام معظم رهبری است که ایشان اقتصادی کردن صنعت نفت، مردمی کردن اقتصاد و کاهش وابستگی به نفت را سه عنصر مهم اقتصاد مقاومتی می‌دانند.

رئیس واحد لاهیجان با توجه به نقش دانشگاه آزاد در زمینه تولید و کار خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد در حال خروج از صرف آموزشی بودن به سمت کارآفرینی و تولید ثروت و اشتغال است و قدم‌های بسیار خوبی برای تولید برداشته شده و شاهد موفقیت‌های چشمگیر و بیشتری خواهیم بود.

وی با بیان قابلیت‌های ویژه واحد لاهیجان و سیاهکل در حل مشکلات ملی و استانی، افزود: این واحد بالای ۸۰۰۰ دانشجو، شش دانشکده و سه مرکز تحقیقاتی است و مرکز تحقیقات شیلات آن در سطح کشور منحصر به فرد است و در این واحد، بالای ۵۰۰ کارمند و هیأت علمی در حال خدمت هستند، بنابراین ظرفیت عظیمی در این دانشگاه برای حل مشکلات وجود دارد.

حجت‌الاسلام نعمت الله رهنود، مدیر فرهنگی واحد لاهیجان و دبیر اجرایی این همایش‌ها نیز با تشکر از حمایت‌های انجام شده برای برگزاری باشکوه مراسم، گفت: بیش از ۱۱۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال که حدود ۶۰ مقاله آن پذیرفته شد.

محققان و پژوهشگران استان گیلان مقالات خود را در مورد توسعه علوم انسانی با اتکا به دانش بومی و چشم‌انداز‌های جدید در توسعه اقتصاد مقاومتی ارائه کردند.

رابطه سبک زندگی و اقتصاد مقاومتی نوشته علی اخترشهر، آثار وقف در استان گیلان و اثرات آن بر اقتصاد مقاومتی نوشته عاطفه لرکجوری و حامد اسماعیلی، مروری بر نقش سبوس برنج و استخراج محصولات غذایی و دارویی با تمرکز بر اقتصاد مقاومتی نوشته سید یوسف ترابیان،  سیروس بیدریغ و آرمین هاشمی و پیاده‌سازی حمایت‌های جرم‌شناسی از صنعت گردشگری: مطالعه موردی استان گیلان نوشته قاسم قاسمی به عنوان مقالات برتر این کنفرانس‌ها انتخاب و در مراسم اختتامیه ارائه شد.

مراسم اختتامیه نخستین کنفرانس‌های توسعه علوم انسانی با اتکا به دانش بومی و چشم‌انداز‌های جدید در توسعه اقتصاد مقاومتی در واحد لاهیجان با حضور ابراهیم چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت و سایر مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار