کد خبر:۶۸۹۰۷۴
در چین؛

نانومحصولات ایرانی در بزرگترین نمایشگاه آب چین عرضه شد

شرکت‌های پیام آوران نانوفناوری فردانگر، دانش پژوهان صنعت نانو و پالایش پلاسما صنعت با حضور در نمایشگاه آکواتک ۲۰۱۸ چین (Aquatech) فناوری‌ها و خدمات خود را به علاقه‌مندان عرضه می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سه شرکت نانویی ایرانی با حضور در نمایشگاه آکواتک ۲۰۱۸ چین، محصولات و توانمندی‌های خود را برای بازدیدکنندگان به نمایش گذاشتند.

شرکت‌های پیام آوران نانوفناوری فردانگر، دانش پژوهان صنعت نانو و پالایش پلاسما صنعت با شرکت در نمایشگاه آکواتک ۲۰۱۸ دستاورد‌های خود در حوزه‌ی آب را برای علاقه‌مندان عرضه کردند. این نمایشگاه یکی از بزرگترین رویداد‌های حوزه‌ی فناوری‌آب در چین است.

شرکت پیام آوران نانوفناوری فردانگر در حوزه‌ی ساخت نانوسامانه‌های تصفیه آب فعالیت دارد. این شرکت در زمینه فرایند‌های نانو‌فناوری و اصلاح محصولات نانو، طرح‌های گوناگونی را پیاده‌سازی کرده‌است. ساخت دستگاه‌های تولید نانوپودر و تولید نانو کلوئید‌های فلزی با استفاده از روش انفجار الکتریکی سیم انجام از جمله دستاورد‌های این شرکت است. همچنین شرکت پیام آوران نانوفناوری فردانگر فناوری نانوکویتاسیون را با ساخت دستگاه‌هایی در تولید نانوامولسیون‌ها و هموژانیزاسیون برای اولین بار در کشور بومی کرده‌است. برتری‌های موجود در این روش مورد توجه صنایع مختلف از جمله تصفیه‌ی آب و پساب، صنایع غذایی و پاستوریزاسیون غیرگرمایی، صنایع دارویی و تولید انواع نانو داروها، صنایع رنگ و پلیمر و صنعت نفت و پتروشیمی قرار گرفته است.

دانش پژوهان صنعت نانو، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه‌ی فناوری نانو است که دارای خط تولید غشا‌های سرامیکی نانو ساختار است. این غشا‌ها برای کارکرد در دما‌ها و فشار‌های مختلف طراحی و ساخته شده که کاربرد زیادی در بخش تصفیه‌ی آب دارد. در حال حاضر شرکت‌های لبنی، پالایشگاه و و صنایع مختلف داخلی از این فناوری استفاده می‌کنند.

شرکت پالایش پلاسما صنعت یکی از شرکت‌های دانش بنیان فعال در زمینه‌ی تصفیه‌ی آب و پساب و تصفیه‌ی هوا است. این شرکت با به‌کارگیری کادر متخصص دانشگاهی و صنعتی در زمینه‌ی آب، پساب و هوا و همچنین پلاسمای کاربردی، سیستم‌های پیشرفته‌ی پلاسمای صنعتی را طرّاحی و به بازار عرضه می‌کند. سیستم تصفیه و پیش تصفیه‌ی آب و پساب عنوان محصولی است که با استفاده از فناوری پلاسما طراحی شده‌است.

این سه شرکت نانویی ایرانی قصد دارند تا با عرضه‌ی فناوری و محصولات خود در این نمایشگاه، بازار خود را در شرق آسیا به ویژه چین گسترش دهند. حضور شرکت‌های چینی در این نمایشگاه فرصت مناسبی در اختیار شرکت‌های ایرانی قرار داده تا با استفاده از فضای موجود در این نمایشگاه، مشتریان جدیدی برای خدمات و فناوری‌های خود پیدا کنند.

لازم به ذکر است، نمایشگاه آکواتک ۲۰۱۸ از ۱۰ تا ۱۲ خرداد (۳۱ می‌تا ۲ ژوئن) در شهر شانگ‌های چین برگزار می‌شود. فعالان صنعتی در حوزه‌ی آب، محصولات و خدمات خود را در این نمایشگاه به علاقه‌مندان عرضه می‌کنند.
 
 
نانومحصولات ایرانی در بزرگترین نمایشگاه آب چین عرضه شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار