به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام علی قرهداغی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان گفت: برای برخورداری از جامعه سالم نیازمند پیادهسازی علم اخلاق هستیم که این علم در درجه نخست به تربیت شخص مربوط میشود.
قرهداغی خاطرنشان کرد: در بحث علوم، نخست صحبت از علم اخلاق میشود که مربوط به شخص است و بعد وارد علم خانواده و سپس علم سیاست و جامعه میشود که در نهایت بازتاب فرهنگی آن در جامعه نمود پیدا میکند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه ریشه آسیبهای اجتماعی به تربیت نادرست برمیگردد، تصریح کرد: وقتی تربیت دینی یک شخص لنگ بزند به طور مشخص خانواده را دچار مشکل میکند و اجتماع به سمت آسیبهای اجتماعی کشیده میشود.
وی تصریح کرد: این عالم را خدا آفریده و تنها کسی که صلاح انسان را میداند خداوند است و برنامه زندگی بشر را در تمام ابعاد در قالب دین ارائه کرده که اگر ساحتهای مختلف از جمله اخلاق، سبک زندگی اسلامی و ایرانی مطابق با این برنامه باشد جامعه از آسیب به دور میماند.
قرهداغی با اشاره به اینکه دوست ناباب نیز میتواند فرد را به آسیب بکشاند، عنوان کرد: فعالیتهای فرهنگی نیز باید برای تربیت صحیح مد نظر خانوادهها قرار گیرد که برای آن به باید سه مقوله دوست خوب، استاد خوب و مکان خوب توجه کنند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با تأکید بر اینکه فرهنگسازی برای تربیت صحیح دینی آرام انجام میشود بیان کرد: مسئولان نیز به وظیفه خود در حوزه فرهنگ در کنار فعالیتهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی عمل کنند.
وی به یاد خدا در زندگی تأکید کرد و افزود: اگر جامعهای که در آن زندگی میکنیم امن نباشد این وظیفه همگانی است که برای خارج شدن از آسیبها تلاش کنیم.