کد خبر:۶۹۰۶۶۶

مجلس بایک فوریت طرح حل اختلاف سازمان‌های تاکسیرانی وتعاونی موافقت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با یک فوریت طرحی موافقت کردند که به دنبال حل اختلاف سازمان های تاکسیرانی شهرداری ها و شرکت های تعاونی تاکسیرانی سراسر کشور است.
مجلس بایک فوریت طرح حل اختلاف سازمان‌های تاکسیرانی وتعاونی موافقت کرد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانششجو، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی یک فوریت طرح اصلاح قانون «تمرکز امور مربوط به تاکسیرانی شهر تهران زیر نظر شهرداری تهران» در دستور کار قرار گرفت و به تصویب نمایندگان رسید.

در صورت تصویب نهایی این طرح، با الحاق دو تبصره به ماده واحده قانون راجع به تمرکز امور مربوط به تاکسیرانی شهر تهران زیر نظر شهرداری تهران مصوب ۲۰ مردادماه ۱۳۷۲، اصلاحاتی در اختیارات سازمان تاکسیرانی شهر تهران و اتحادیه تعاونی های تاکسیرانی سراسر کشور صورت می گیرد.

بر اساس این اصلاحات، اداره امور تاکسیرانی شهر تهران زیر نظر شهرداری تهران که به موجب این قانون به شهرداری های سراسر کشور تصری می یابد، شامل سیاستگذاری، برنامه ریزی، بازرسی و نظارت بر انواع تاکسی شهر خواهد بود اما تامین نیازهای شغلی و کسبی رانندگان تاکسی و انجام کلیه فعالیت های تصدی گری حوزه حمل و نقل درون شهری (تاکسیرانی و تاکسی بار) از جمله ارائه خدمات تعمیرگاهی و توزیع قطعات، نوسازی و توسعه تاکسی، انجام کارگزاری بیمه تامین اجتماعی و ارائه خدمات بیمه خودرویی و درمانی، صدور کارنامه و مرخصی تاکسی، رسیدگی به تخلفات رانندگان در صورت ضرورت معرفی آنان به کمیته انضباطی تاکسیرانی شهرداری و امثال آن توسط اتحادیه تعاونی های تاکسیرانی سراسر کشور و نمایندگی های آن صورت می گیرد.

هدف از ارائه این طرح یک فوریتی که فعلا یک فوریت آن به تصویب رسیده، رفع تعارض و تداخل وظایف سازمان تاکسیرانی شهرداری ها و شرکت های تعاونی تاکسیرانی سراسر کشور است که منجر به اعتراضاتی از سوی رانندگان تاکسی شده است.

یک فوریت این طرح با ۱۱۲ رای موافق، ۳۸ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از مجموع ۲۱۷ نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید؛ کلیات و ماده واحده این طرح نیز پس از بررسی در کمیسیون اجتماعی، در صحن مجلس تعیین تکلیف خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار