آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۱۶۷۰

توافق مسکو و ریاض برای ایجاد توازن دوباره دربازار نفت

وزارت انرژی روسیه اعلام کرد که این کشور و عربستان درباره لزوم استمرار چارچوب همکاری اوپک و متحدان، هم‌عقیده هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، وزارت انرژی روسیه در بیانیه‌ای اعلام کر که مسکو و ریاض این توافق کلی را دارند که چارچوب همکاری سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش باید نهادینه شود و برای نظارت بر بازار نفت و اقدام مشترک در صورت لزوم، تا سال ۲۰۱۹ میلادی و فراتر از آن تمدید شود.

در این بیانیه به نقل از الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه، اعلام شده است که دو کشور یاد شده قصد دارند توافق مشترک امضا کنند که همکاری آنها در بخش انرژی را به سطحی تازه می‌رساند.

یک منبع از کشورهای حاشیه خلیج فارس اعلام کرد در نشست آینده اوپک و تولیدکنندگان نفت غیر عضو اوپک در آغاز تیرماه در وین، گزینه‌های گوناگون برای تضمین توازن دوباره بازار نفت بررسی می‌شوند.

منبع یاد شده گفت: هرگونه اقدام، پس از رایزنی و توافق ۲۴ کشور (امضاکننده توافق جهانی کاهش تولید نفت) انجام می‌شود.

وی افزود: عربستان و روسیه از تلاش سختی که در یک سال و نیم گذشته به همراه امضاکننده توافق جهانی کاهش تولید نفت انجام شده است، قدردانی می‌کنند و قصد دارند به این همکاری ادامه دهند و آن را در قالب یک چارچوب دائمی نهادینه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار