رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران با توضیح جزئیات تجمیع واحدهای پزشکی گفت: تلاش میکنیم تا شهریورماه همه احکام اعضای هیأت علمی صادر شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اظهار کرد: پس از ابلاغ دستور تجمیع دانشگاه علوم پزشکی و ابلاغ مصوبه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، مأموریت ایجاد دانشگاه علوم پزشکی به عنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در تهران، برعهده اینجانب گذاشته شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ادامه داد: بر این اساس، ۸ دانشکده شامل دانشکدههای علوم دارویی، دندانپزشکی، علوم و فنون نوین، شیمی دارویی، پرستاری، بهداشت، پیراپزشکی و پزشکی راهاندازی شد. تشکیلات این دانشکدهها نیز در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد شکل گرفت.
وی افزود: تجمیع این واحدها در جهت همافزایی ضروری و لازمی بود و فواید متعددی داشت. اکنون در دانشکده پزشکی، رشتههای علوم پایه قدرتمندی وجود دارد که با این تجمیع استادان دانشکده پزشکی، دروس علوم پایه را بر عهده گرفتند؛ دانشکدهها از امکانات آزمایشگاهها و سالن تشریح موجود در دانشکده پزشکی استفاده میکنند؛ فرآیند پرداخت، جذب، احکام و ترفیع استادان یکسان شده است و با قوانین مساوی اعمال میشود و همه این روندها در اجرا به عنوان یک دانشگاه دیده میشوند.
ابطحی گفت: اکنون تلاش میکنیم تا شهریور ۹۷ همه احکام اعضای هیأت علمی و کارکنان با نام دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی صادر شود تا اگر دیونی بر عهده دانشگاه است، پرداخت شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خاطرنشان کرد: هشت دانشکده این دانشگاه برنامههای راهبردی و استراتژیک داشته اند؛ بنابراین امسال برنامههای استراتژیک دانشکدهها ارزیابی و نظارت خواهد شد تا میزان اجرایی شدن آنها و چالشهای پیشرو مشخص شود.
ابطحی در ادامه گفت: اجرای برنامه هدفمند توسعه دانشگاه در اولویت قرار دارد که توسعه آموزش، پژوهش، کارآفرینی و تولید ثروت مهمترین بخش آن است. بازمهندسی صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی بر اساس سه محور آموزش، پژوهش و فرهنگ بوده است و این مسیر ادامه خواهد یافت.
وی افزود: سال ۹۷ مراکز توسعه آموزش یا (Education Development Center (EDC گسترش خواهد یافت. کمیتههای مشورتی دانشجویی فعال میشود و تلاش میکنیم تا ارزیابی استادان در EDC با همکاری خود آنان انجام شود؛ ارتقای سطح آموزش در راستای گسترش رشتههای تحصیلات تکمیلی و حرکت به سمت دکتری تخصصی در رشتههایی مانند نوزادان، زنان و زایمان و اورژانس نیز از برنامههای سال ۹۷ است.
ایجاد رشته روانشناسی بالینی در مقطع کارشناسی ارشد ابطحی گفت: در کنار این برنامهها، به دنبال ایجاد رشته روانشناسی بالینی در مقطع کارشناسی ارشد هستیم؛ دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از گسترش مراکز تحقیقاتی و مراکز رشد حمایت خواهد کرد تا به دانشگاهی برای حل مسائل و مشکلات کشور تبدیل شود.
گفتنی است، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تجمیع صورت گرفته، اکنون با ۸ دانشکده مصوب و ٢٥ هزار دانشجو و حدود ٥٠٠ عضو هیات علمی متخصص در رشتههای مختلف علوم پزشکی (حدود ۷۰ رشته محل) فعال است و شایستگی تبدیل به یک دانشگاه بزرگ را دارد.