معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه با توجه به تحریمهای ناعادلانه و ظالمانه، جرائم و آسیبهای جدی و فراوانی به ایران تحمیل شده است، گفت: بخش اعظم فساد اداری ایران به خاطر تحریمها است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اطلاع رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، صبح امروز رئیس سازمان مبارزه با مفساد جمهوری آذربایجان با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه دیدار و گفتگو کرد.
محمدباقر الفت در این دیدار با بیان اینکه موقعیت جغرافیایی ایران و همسایگی با کشور افغانستان، موجب قاچاق مواد مخدر به اروپا و سایر کشورها شده و با توجه به تحریمهای ناعادلانه و ظالمانه، جرائم و آسیبهای جدی و فراوانی به ایران تحمیل شده است، گفت: بخش اعظم فساد اداری ایران به خاطر تحریمها است.
وی ادامه داد: آثار جرائم فراملی و سازمان یافته به ما تحمیل شده است و ما امیدواریم این تهدید با همکاری و مشارکت سایر کشورها مرتفع شود.
الفت اظهار داشت: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مصوب سال ۱۳۵۸، به صراحت پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی برعهده قوه قضائیه نهاده شده و از سال ۱۳۸۸ به صورت جدی به این وظیفه پرداخته شده است.
وی افزود: در دهه گذشته توانستهایم اقدامات مناسب و قابل توجهی را به منظور کاهش و کنترل جرایم و آسیبهای اجتماعی انجام دهیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی ایران اعتقاد راسخ وجود دارد که پیشگیری بهتر از مبارزه و مقابله با جرم است افزود: پیشگیری سبب میشود هزینهها کاهش یابد و نیروی انسانی بهتر مدیریت شود تا نتایج بهتری درمدیریت کشور به دست آید.
وی اظهار داشت: در دولت، دستگاه اجرایی و دستگاه قضایی اراده جدی و انسجام حقیقی برای همکاری در حوزه پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی وجود دارد و این اقدامات با مدیریت مستقیم مقام معظم رهبری پیگیری میشود.
الفت خاطرنشان کرد: در ایران قوه قضاییه امنیت سرمایه گذاری را تضمین کرده و رییس قوه قضاییه چندین بار اعلام کرده است که موانع حقوقی و قضایی سرمایه گذاران خارجی را برطرف و بستر فعالیت اقتصادی سرمایه گذاران در ایران را فراهم کردهایم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به مسایل و مشکلات ایران گفت: به واسطه فرهنگ و تمدن غنی مردم ایران توانسته ایم شرایط و فضای مطلوبی را برای زندگی بهتر فراهم کنیم.
کامران علی اف، رییس سازمان مبارزه با فساد جمهوری آذربایجان نیز با قدردانی از مقامات قضایی جمهوری اسلامی ایران از توسعه روابط این دو کشور در حوزه قضایی گفت: در چند سال اخیر توانستهایم همکاری سازندهای با جهموری اسلامی ایران داشته باشیم.
وی با بیان اینکه درست است که مبارزه با فساد از نظر حقوقی حائز اهمیت است افزود: همکاریهای منطقهای و بینالمللی در این باره اهمیت بسزایی دارد و امیدواریم بتوانیم به جایگاه مطلوبی دست یابیم.
رییس سازمان مبارزه با فساد جمهوری آذربایجان اظهار داشت: تاریخ ایران بیان کننده اراده و پیشتکار مردم این کشور است واطمینان دارم توانایی حل مشکلات را دارند و رو سفید خواهند شد.