امیر گریوانی، عضو انجمن علمی مهندسی معماری دانشگاه آزاد بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه آزاد بجنورد از نظر سطح علمی جایگاه مناسبی دارد؛ به عنوان مثال میتوان به نمایشگاه هفته پژوهش که سالانه در هر یکی از دانشگاهها برگزار میشود، اشاره کرد که دانشگاه آزاد بجنورد معمولا رتبههای خوبی کسب میکند و این این نشان میدهد گروههای علمی دانشگاه در سطح استان جایگاه خوبی دارد.
گریوانی خاطرنشان کرد: با این حال متاسفانه رشتههای مهندسی با این که ظرفیت بالای دانشجویی دارند، در نسبت با بعضی رشتههای دیگر، جایگاه علمی پایین تری دارد.
عضو انجمن علمی مهندسی معماری دانشگاه آزاد ادامه داد: امکانات دانشگاه آزاد بجنورد در حوزه آزمایشگاهی و کارگاهی نسبتا مناسب است، اما مشکل ما استفاده از این امکانات است. متاسفانه اساتید از این امکانات استفاده نمیکنند و معمولا فقط چند جلسه آشنایی با امکانات وجود دارد؛ لذا این نقطه ضعف وجود دارد که اساتید فقط به تدریس یک جزوه اکتفا میکنند.
وی افزود: البته درصد بالایی از اساتید جایگاه علمی بالایی دارند، اما به روز و مدرن تدریس نمیکنند. مثلا در رشته معماری که بازار حقیقی کار در دست نرم افزارها است، میبینیم اساتید دانشجویان را مجاب میکنند پروژههای خود را به صورت دستی تحویل دهند.
گریوانی در پایان گفت: تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه مناسب است. البته دانشگاه همواره برای پرداخت حقوق اعضای هیئت علمی دچار مشکل بوده و راه حل را فشار بر دانشجویان میدید؛ لذا برخی اعضای هیئت علمی که کارایی خاصی نیز از آنها نمیبینیم، اضافه هستند. به جز تعداد اندک اعضای هیئت علمی، بقیه کارایی خاصی ندارند و از ظرفیت خود برای دانشجو استفاده نمیکنند.